1. 126.
    0
    mak müh okuyormuş eee çok zormuş. kalıbını gibeyim.

    kusura bakma ama senden mühendis falan olmaz. okuduğu bölüme zor diyen onu okumasın. para için köpek gibi ezberlersin 2-3 şey. türkiyede her sene 5000 kişi gibi mak müh olursun amk.

    çıkınca sana ne muamelesi yapacaklar biliyor musun ? matematik bilen eşşek. 1200 ile işe başlayacaksın. o sevmediğin mat dersleri bir bir zütünde patlayacak. calculus :( diye ağlayan ezik üni öğrencilerinden biri olduğunu fark edeceksin. 3-5 sene sonra anca 2 alırsın çok daha ilerleyemezsin.

    ayrıca bölümün en zor bölüm değil. babalar gibi ana bilim dalları var adamın zütünden kan alan. ilk önce matematik ve fizik ( senin bütün derslerini, üstüne atom, kuantum v.s görecekler. millet kafayı yiyor amk ) daha sonra biyoloji ( en başta latince öğrenerek başlıyorsun ) kimya v.s. havan kendine yani.

    not: puanı tıpa tutsa tıpa gidecek ezik mühendisler hiç okumasın daha iyi amk. mühendislik apayrı bir olaydır. sizin gibi " dersler zoooooooor :( karı yok am yok :( :( biz daha zekiyiz en zor bölüm bizde sizin bölümler çok kolay !!!1111111birbir!!!1" diye ağlayan mallar ortalıkta mühendis diye gezinmesin. size diploma verecek hocanın makalesini gibeyim. tıpta ezber varmış o yüzden çok kolaymış. gibtir git derler adama.
    ···
   tümünü göster