1. 1.
    +49 -9
    se aa se aa deneme 1-2

    öhöm , şinci !

    dün aslında birşeyler düzelmeden yazmayacam demiştim ama rotring kardeşimiz güzel bir yazıyla protestomuzu izah etmiş , bize de ekleme yapmak düşer bu durumda.

    öncelikle dün destek veren ve sevildiğimizi hissetiren kişilere gerçekten yürekten teşekkür ederim.

    baKIN sevgili arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum , en azından kendi adıma , eğer kişisel olarak ben 1. nesilim , şöyle iyi şöyle kaliteli yazarım , biz bu sözlüğün sahipleriyiz gibi komplex ve ego yüklü bir düşünceye sahipsem en sevdiklerimin ölüsünü öpeyim. her zaman herkesin yeri dolar , bunu anlayacak tecrübeyi edindim bu hayatta , aksini düşünen de zaten budaladır , ama anlatacaklarım o yeni gelenleri de bıktıracak şeyler bi süre sonra , genel olarak marka değerinin düşmesinden bahsediyorum , yoksa gibmişim kendimi. vermeye çalıştığımız mücadelenin tek bir ortak paydası var : inci sözlük

    ha şunu da söyleyeyim , hiçbirimizin gibtirip gitmek gibi bir niyeti de yok .

    kendi adıma konuşmam gerekirse , buraya nasıl geldim , ekşi sözlük sayesinde , bu kadar basit! aralık 2009 da ekşinin sol framesinde sürekli inci sözlük başlığını görüyordum , lan bi bakayım amk neymiş şu yer dedim , netekim baktım ve doğaçlama komik , yaratıcı , makara ortam beni çekti . neyse ocak ayında da üyelik aldım , hatta inci yüzünden ekşiden de atıldık amk , 9. nesil biçare biçare yazardım , o kadar da beklemiştim o üyeliği almak için .

    bi baktım ki süper komik adamlar var , mizah dergisi okur gibi okuyorum , gülüyorum vs , imla kaygısı yok , ekşideki gibi olduğundan farklı görünmeye kasan tipler yok , herkes extra large modunda . çok sevdim ve ben de katılım gösterdim inciye.

    zaten ekşi de inci sözlük yazınca gelen entrylerin ilk 30-40 sayfası dikkat edin hep şöyle komik , böyle bin adamlar var falan şeklindedir , bi de son sayfalara bakın farkı göreceksiniz.

    Burda söylemek istediklerim tüm inci yazarlarının menfaatine !!

    üçüncü nesil olmasın , ikinci nesil olmasın diye saçma bir düşünce olabilir mi ?

    tabiki gelecek yeniler , onların da hakkı burda yazmak , sanki 1. nesillerde gibko adamlar yok mu ? belki bazılarınıza göre bende gibkoyum mesela , herneyse .

    ama bakın arkadaşlar günde 4000-5000 başlıkla bile başedemezken 20 000 başlık sınırına dayandık , şu saat itibariyle bile 8000 olmuş mesela , şimdi sen bi başlık düşünüp, yazıp, göndere basar basmaz 3. sayfaya düşmesinden memnun musun ?

    samimi soruyorum , 1. , 2. , 3. nesil hiç farketmez , memnun musun ?

    emeğine yazık , eminim kaynayan giden binlerce başlık var , entry var , ha yakaladığıma yazıyorum @2 gibmiş eueuhu diyorum bana yeter diyorsan burda ayrışıyoruz işte , böyle nereye kadar gidecek , veya gittiği yer ne olacak !!

    benim söylemek istediğim bu konular daha önceden ön görülmeli ve önlem alınmalıydı , yazar alımını aç tamam ama belli bi sayı olunca kapat yine .
    unutmayınki kaçan kovalanır ; )

    burası sadece saldırı sitesi değil , olmamalı , veya ben başından beri yanlış anlamışım neyse .

    şimdi artık olan oldu , hep birlikte burdayız , hepimizin daha çok eğlenebilmesi , inciyi inci yapan özelliklerin kaybolmaması adına hem mevcut durumu düzeltmeli hem de sonrası için dikkat etmeliyiz hepsi bu .

    artık bu yazdıklarıma da hala gibtir git falan dieyn olursa da hakkaten anasını gibeyim .

    okuyanlara teşşekür ederim , iyi eğlenceler.

    özet: o değil de bi ilhan irem vardı ne oldu ona ?

    en son edit: yarın öbürgün işler kontrolden çıkarda bu kontrolsüz fazlalık incinin tamamen kapanmasına yol açabilecek aptalca BiR saldırı YAPARSA , O ZAMAN NE tak YiYECEKSiNiZ , BUNU DA EKLEMEK iSTERiM .
    ···
   tümünü göster