1. 1.
    +25 -11
    1. nesillerin ütopik bakışlarından, 2. nesillerin 1 nesile saksocu yaklaşımından ve ikisininde 3. nesile yüklenmesinden daral geldi. Neyi paylaşamıyorsunuz anlamış değilim. 5-6 ay önce üye olmak mı sözlükte temel pabuçlarını oluşturmak? Bu bir döngü lan beynini gibtiklerim. Neye bu tepki? neye bu isyan? daha tanımadığınız ve takip bile etmediğiniz 3. nesili niye böyle amcık amcık yargılıyorsunuz? iki gün sonra 4. nesil gelince 1,2,3 hep beraber 4 e mi yükleneceğiz?

    Buraya manalar yüklemenin anldıbını farkedemedim pardon. Anlam yüklemeye çalıştığınız database yığınını neden rahat bırakmıyorsunuz? Bırakın herkes istediği gibi yazsın çizsin. Zaten zamanla kafayı yakalayamayanlar, olayı kavrayamayanlar, öznelliğini yitirenler ancak belli bir süre burada takılacaktır ve sonra gibtir olup gidecektir. Daha saldırı nedir diyenler var. "adam haklı beyler" in üzerine yüklenen anlamları bilmeyenler var. @2 mottosunu kavramakla ilgilenenler var. Bırakın belli bir süre akışında gitsin. Sonra çıkıp "olmuyor lan binler bu sözlüğün tadı kaçtı" diyebilirsiniz ve gerekirse kapıyı çarpar çıkarsınız.

    Herkes ana rahminden incisözlük yazarı doğmadı. Burayı nesillerin kültürü oluşturuyor. iki gün sonra belkide "adam haklı beyler" yerine başka birşey gelecek. Ya da farklı mottolar doğacak.

    Herkes bi geriye yaslanıp yaşasın sözlüğü. Bırakın koca karı gibi serzenişte bulunmayı.

    muhtemel özet geç bin editi : bırakın 3. nesil biraz otursun okusun yazsın öğrensin. ondan sonra tepkileriniz ortaya çıksın.

    seviye editi : am züt meme pipi gib sok bin.
    ···
   tümünü göster