1. 1.
    0
    @12 yok lan doğru , vallaha bak . dediğimi neden mi yapmıyorlar? çünkü buna hazır bir araç yok .. bu hıza dayanabilecek bir element henüz yaratılmadı ..

    o cern deneyi varya , size anlatılanların 15 katı kadar fazlası gizleniyor insanlıktan . çünkü bu konuya hakim yani fizik kurallarından çakan dehalar neyin ne olduğunun farkında.

    cern deneyinin temelinde yatan araştırma , ışık hızına çıkıp parçalanmış maddeyi durduğunda nasıl bir arada tutabiliriz sorusuydu .. ve inan uzun süredir tık yok ki bu da çoğu kişiyi işgillendirmek için yeterli bir sebep.

    ulan zaten geleceğe gitmiş bir adam naapsın burdakileri dıbına koyim . eğer böyle bir araştırma yapılırsa dahi kim bilir kaç kuşak sonra haberdar olcaz, kolay mı amk? konuştuğumuz konunun ciddiyetinin farkına varın .

    bak şey demişsin ay demişsin giden kaç senede döndü diye. aya gitme işi hayli ilkeldi , gerçekten . zaten zamanına göre de son derece modern olarak karşılanmıştı . cerndeki deneyin bir diğer amacı da daha etkili bir yakıt bulmaktı . bu yakıtın hammadesi ya uranyum olacaktı ya bor ya da ikisini reaksiyona sokup yeni doğmuş yapay bir element. fakat bilgiler çok kısıtlı çok azı biliniyor, ve bunları da zaten zar zor yabancıı sitelerden öğrenebildim .

    ki bunun önceliği daha önemli , çünkü en yakın gelecek teknolojisi böyle olunabilir olacak. ki yeni nesil teknoloji de nükleer değil nanodur. bi ara bunları da anlatırız .

    seni aydınlatabildim mi la ?
    ···
   tümünü göster