1. 1.
    +18 -2
    gülünç bir şekilde beni tehdit eden khaleesi'ye açık cevap, ilgi çekebilmek için dişiliğini kullanan sözlük kızlarına açık mektuptur
    - ki onlar bu sözlüğün değerini liselilerden daha fazla düşürmekteler -

    ---

    sözlükte yer edebilmek için dişiliğini, yani sahip olduğu tek varlığı (çünkü aklını kullanmaktan acizdirler) kullanan sizler, doğrusu midemi bulandırıyorsunuz.

    sanal dünyada, gerçek hayatta bulamadığını aramak bir hastalıktır. ilgi çekme ihtiyacının bir dişide nasıl bu kadar baskın olabildiğini anladığımız gün kendi rızamızla seçtiğimiz köleliğimizden yine kendi kendimizi azad ettiğimiz gün olacak.

    karaktersizliğini her yazısında ortaya döken, sonra da beni karaktersizlikle itham eden birinden (daha doğrusu isminin ardına saklandığı kitap karakterinden) ilham alıp bir şiir yazmış olmak acı. (bkz: #70736469)

    her ne şiddetle söylenirse söylensin, doğruyu söylemek öfke değildir. inandığını söylemek de keza. inandığım şu ki bu ortamı bozan sen ve senin gibi dişiliğinden başka kullanacak malzemesi olmayanlardır.

    13 yaşında bir çocuk tanıdım burada yazan, buraya kattığı hiç bir şey yok belki ama burası o çocuğa çok şey katıyor, belki o da farkında değil. sen sözlüğe ne katıyorsun?

    23 yaşında bir kız tanıdım burada yazan, ama kız olduğunu yazdığı tek bir kelimede belli etmez. erkek taklidi yapan bir kız o. ve şu an inan daha popüler senden. sen ve senin gibilere rağmen.

    görmezden gelmek meziyet değildir. gördüğünü sandığın pek çok şeyi aslında göremediğinin farkında olmanı beklemek çok aşırı bir nikbinliktir. tanımadığın bir kişiye ayağını denk al deme acziyetini göstermen ise hiç şaşırtıcı değil. sana söylediğim şeyler için beni yargılayabilecek bir merci yok burada, olsa olsa sensin ve senin de bunca zaman görmezden geldiğin birini zahmet edip görmeye başlamanın tek açıklaması daha daha daha fazla ilgi çekme umutlarının suya düşmesi sonucu kuyruk acısı ve sağa sola saldırma isteği.

    senin ve senin gibiler hakkında ikinci kez yazmayacağım. çünkü hayat kısa ve siz iğrençsiniz, uğraşmaya değmezsiniz.

    ---
    ···
   tümünü göster