1. 51.
    +20 -4
    ya abi, arkadaşın evdeyim. karıyla takılıyoruz mokoko gecenin 3ü mü ne. ama kovalara düşülmüş, alkoller alınmış fazlasıyla kellespor vaziyeti yani. neyse ev arkadaşımız da gitti bayıldı hadi yatıyom ben kanki eyv. falan modu. e iyi güzel. tam böyle ben uzanmışım hatun kişi üstte tribi, odanın kapısı açılmasın mı amk. herif uyanmış seslere geldi karı görmüyo tabi sırtı kapıya dönük öyle bi düzeneği var odanın. kapının arasından yarım kafa çıkık " hacı grup grup/ikili/geliim mi?/ " falan yapıyo herif. bi yandan ben la olm bi gibtir falan çekiyorum el ayak da kullanamıyoruz ya ahahah nasıl feci bi durum. e tabi ben oynaşınca sağa sola el ayak oynuyo bişeyler anlatmaya çalışıyorum trt3 dilsizler korosu gibi amk.
    karı uyandı mevzuya, kalkıvermesin mi üstümden. geçti sonra salona bi bira aliim falan diye orda da bayıldı dıbınagibtiim, biz de boşalamadan elimiz gibimizde kaldığına mı yanalım neye yanalım abi böyle bi fail yok yani. epic fail hatta.
    ha sonra karıya coşkuyu verdim o ayrı. taburekoyam ciks hikayeleri gibi olmuş lan ne yazmışım, okursanız helal olsun. okumadan geçerseniz de zütekoyim lan bayaa emek vermişim anımı anlatmak için ahaha
    ···
   tümünü göster