1. 1.
    0
    Vol 1: http://inci.sozlukspot.co...%C3%BCz-sonu%C3%A7-vol-1/

    Vol 2: http://inci.sozlukspot.co...%C3%BCz-sonu%C3%A7-vol-2/

    Vol 3: http://inci.sozlukspot.co...%C3%BCz-sonu%C3%A7-vol-3/

    Vol 4: http://inci.sozlukspot.co...%C3%BCz-sonu%C3%A7-vol-4/

    Vol 5: http://inci.sozlukspot.co...%C3%BCz-sonu%C3%A7-vol-5/

    Vol 6: http://inci.sozlukspot.co...%C3%BCz-sonu%C3%A7-vol-6/

    vol 7: http://inci.sozlukspot.co...%C3%BCz-sonu%C3%A7-vol-7/

    -Vol 8-

    34- PgibOLOJiK KÖKENLERi HESABA KATIN!

    Pek çok kadın, çocukluğunda yaşadığı anılar, eski ilişkileri, ailesi gibi etkenlerin güdümündedir. Elektra kompleksi olarak da bilinen, babaya karşı hayranlıkla karışık cinsel arzu tahmin ettiğinizden çok fazla görülür. Kızların ilk tanıdığı erkek çoğunlukla babalarıdır. Kafalarında oluşan erkek imajı babalarının imajıdır. Nasıl erkek çocukları annelerine yakınlık duyuyorlarsa, kız çocukları da genellikle babalarına yakınlık duyarlar. Temel manada, ilk tanıdıkları karşı cins olmasının yanında, aile içindeki koruyucu rolü, sertliği, iriliği kız çocuğunu büyüler. Freudcu yorum, kız çocuklarının büyüdüklerinde babalarına benzer erkekleri aradıklarını ifade eder. Babası sigara içmiyorsa, siz sigara içiyorsanız şansınız düşecektir. Ancak yine de kızların sevgililerini babalarıyla kıyaslama özellikleri de vardır. Bu annelerine karşı duydukları empatinin sonucudur. Babasına benzemeniz yetmez. Babasından daha iyi olmanız gerekir. Bu aslında türün ilerlemesiyle ilgili bir olgudur. Yine de, en basit ifadeyle, babası gibi görünün, babasının kullandığına benzer parfümler kullanın. Babasının cümlelerini taklit edin. Size duyduğu güven, sevgi, sempati artacaktır.

    35- BiYOLOJiK ETKENLERi HESABA KATIN

    Adet dönemleri gibi pek çok biyolojik etkiyi hesaba katın. Ancak şunu sakın unutmayın. Adet döneminde hoşgörülü erkek asla göründüğü kadar sempatik değildir. Kadınlar adet dönemlerini özgürlüklerini genişletmek, kafalarına göre davranabilmek, ağızlarına gelenleri söylemek için bahane olarak kullanırlar. Adet döneminde duyarsız olun. Özel bir muamele yapmayın. Çünkü hiçbir şekilde yaranamazsınız. Size öfkesini kusmak için bir ay beklemiştir. Buna izin vermeyin. Tanrı aşkına, 2 liraya ağrı kesici bulabilecekleri bir dünyada yaşıyoruz! Yutmayın bu numarayı.

    36- ANLAMADIĞINIZI DÜŞÜNÜP YILMAYIN

    Kadınlar her zaman “erkekler bizi anlamıyor” derler. Bu aslında tamamen savunma mekanizmasıdır. Kadınlar, boşluklarını, cahilliklerini, zayıflıklarını ve kusurlarını “anlaşılmazlık” maskesiyle gizlerler. “Ben bir şey bilmiyorum” demezler “Beni anlamıyorsun” derler. “Hiçbir şey düşünemiyorum” demezler doğal olarak “Kimse beni anlayamıyor” derler. Ne kadar anlaşılmaz bir hazine olduklarını düşünerek egoları tatmin olur. Daha önce de bahsettiğim gibi, insan davranışlarının en temel hedefi tatmindir. Beni anlamıyorsun dediyse “cahilsin” deyin. Açıksözlü olun. Etkilenecektir bundan.

    37- TABULARINIZI AŞIN!

    ferre izlediğinizi saklamayın. Emin olun kadınların tamamı, tüm erkeklerin ferre izlediğini bilir. Kimi kandırıyorsunuz? ciksen dvd’yi dolduracak kadar büyük arşiv yaptığınızı saklamayın şimdi. Gözüne bakarak yalan mı söyleyeceksiniz? ferre izlediğinizi söyleyin. Bu zannettiğiniz kadar korkunç bir şey değil. Bunu bilmesi sizi daha iyi tanıdığını ona hissettirecektir. Hatta birlikte izleyin. Bukkake, peeing, prego, zoofili, mature izleyin birlikte. işte size yeni heyecanlar! Kendi sevişmelerinizde denemek için yeni fırsatlar, yaratıcı fikirler!

    38- BAŞKASININ TAVSiYESiYLE iŞ YAPMAYIN!

    Ne oluyor? internetten tavsiye arayacak kadar umutsuzluğa mı düştün? Neyin var senin? Bu tavsiyeleri okuyabilirsin evet ancak, ne var ki; internetten, eşten dosttan öğrendiğiniz tavsiyelerle asla bir kadının kalbini kazanmaya çalışmayın. Bunu yaptıysanız dahi itiraf edin… Şu, gerçek olan tek şeydir… Size aşık olmalı. Sadece size. Olmak istediğiniz kişiye değil. Iron Man gibi görünmek istiyorsanız yapmayın. Eğer Iron Man arasaydı ona aşık olurdu. Onun aradığı sizsiniz. Sizin içinizde taşıdığınız gerçek kişiliğiniz. Gerçek varlığınız. Eğer bir süper kahraman vaat edip sıradan bir insan çıkarsanız her şeyi mahvedersiniz. Aksine, sadece kendinizi vaat edin. Sadece kendiniz olun. Onca pgibolojik, fizyolojik, evrimsel, sosyolojik tavsiye birer zırvadan ibarettir. Gerçek olan tek bir şey vardır… Aşıksa, aşıksan, gerisi lafü güzaf.
    ···
   tümünü göster