1. 51.
    0
    bu iş bilmediğin toprakları işgale benzer.
    sana bir izci lazım. bir köprübaşın olmalı. amaçlarını belirlemeli, olası zorlukları / engelleri fark etmelisin.
    bu işi az parayla yapabilir hale gelene kadar bir miktar para harcaman gerekir.

    bölük pörçük aklıma gelenleri yazayım:
    1) amacını belirle (gibiş, duygusallık vs)
    2) bir rol modeli bul. kızlarla arası iyi bir bini takip et. çay kahve kola vs ısmarla ve sonra onun neler yaptığına bak. cıvırları nasıl cezbedebiliyor? açıkça sorma triplere girer, kendi gibi davranmayı bırakır. sen sadece o itneyi bul ve yakınına girip sessizce takip et. çok markalaşmış birisi ise kızlar ona gelecektir. o anda işin kuralları değişecektir. kendi yağıyla kavrulan birini bu. henüz endüstri standartı olmuş birisi olmasın.
    3) kendini geliştir. kızlara satabileceğin, seni gerizekalı gibi göstermeyecek laflar öğren. genel kültür edin. trend şeyler neler? ilgilendiğin kız nelerden hoşlanıyor? nelere ilgi duyuyor. bunu gözlemleme yolu ile anlamaya çalışmalısın.
    4) şimdi feministler bunu okusa beni straponla giber ama kadınlar biyad etmek üzere yetiştirilirler. kısaca her kadın dengini ister. dengi derken senin ondan 1-2 gömlek üstün olman gerekir. bu nedenle çulsuzsan, fabrikatör kızına kanca atma. o iş filmlerde olur.
    5) kıza açılmak adına asla ama asla aracı kullanma. bu işe ya kendi göbeğini kesersin ya da rezil olur kaybedersin.
    6) sofistike görün. önce sofistike nedir onu öğren. kadınlar kolay erkekleri tercih etmiyorlar. bir yanın her zaman belirsiz kalmalı. ama pgibopat gibi de olmamalısın. ya da emo olacaksan şimdiden gibtir git.
    7) 𐌀𐌔𐌋𐌀 𐌀𐌑𐌀 𐌀𐌔𐌋𐌀 yastık erkek olma. uzun süredir gezip tozduğu bir oğlandan ayrılan kızın seninle tek bir işi olabilir. vuruşup rahatlamak. bunun dışında geriye kalan seçenek, kızdan sürekli o oğlanı dinlemektir. düşünmesi bile kötü. bir an ürperdim...

    nickaltı falan istemez.
    ···
   tümünü göster