1. 1.
    +15 -1
    öncelikle 50 karakterden dolayı öle gibik bi başlık oldu neise ben konuya geçiyorum özet falan da yok bu yani

    valla anladığım kadarıyla birilerinin mail adresi ismleri facebook hesapları falan açığa çıkmış ki vidyo da gözüküyo hakkaten, bazılarınız demiş ki onlar feyk valla ben feysbuk hesaplı olanlara girdim baya gerçek facebook hesabı gibi duruyodu yani gerçekten o kızlara yazık..

    ama içimden bir ses nedense inanmak istemiyo karılar diye bi butonun varlığının olduğuna nedense değil gerçekten inanmak istemiyo çünkü inci sözlükte gerçekten de iyi bir hava oluşmuştu son bir haftadır her ne kadar yazar alımını açık tutup deli gibi yazar alımının gerçekleşmesine ve bir kaç iyi yazarın sözlükten ayrılmasına rağmen gene de iyiydi en azından bizim sözlüğümüzdü..

    eğer öle bir buton varsa gerçekten de durmam ben burda bu kadar çüküne düşkünlük olamaz yaa bu nedir abi umarım temizlersiniz bu taku gerçekten bunu can-ı gönülden istiyorum. inşallah haklısınızdır yani..

    ekşi'ye de iki lafım olcak o kişilerin mail adreslerinin facebook hesaplarının falan görüldüğü başlık nası hala açık duruyo anlamış değilim orda insanların mail adresleri ayan beyan gösteriliyo siz de bu duruma çanak tutmuş gibisiniz sanki eğer öle bi durum varsa bunu da size hiç yakıştıramadım o inci'nin absürdlüğünü eleştirmenizden daha absürd bi durum bu en azından ekşi'ye yakışmıyo. bilmiyorum bilişim suçu da olabilir başkalarının mail adreslerini ayan beyan paylaşmak, öle ip'den falan da kolayca bulunur diye tahmin ediyorum paylaşan arkadaşı.

    ayrıca o yazarları uçurma durumu da, tamam bazıları ciddi manada provakatif onları bi kenarda tutuyorum, ama durumun hesabını soranları uçurduğunuz doğruysa eğer bu da çok yanlış ki beni de uçurursunuz öle bi durumda..

    edit: tamam mesaj okumaya herhangi bi lafım yok kimse burda özel yazışmıyo yada ne bileyim kredi kartının numarasını paylaşmıyo anca bi kıza yazan çıkar ki onlar diğer sözlüklerde daha fazladır malum burda kızlar baya bi az. ki diğer sözlüklerde de mesaj okuma olayı var o kadar haysiyetsizse modlar orda da okuyabiliyo ben kendi arkadaşımdan biliyom mod olunca her taku yiyebiliyosun demişti ama o karı butonu beni ayar etti arkadaş

    (bkz: taku üstüne sıçarak temizleyemezsin)
    ···
   tümünü göster