1. 1.
    0
    18-19 yaşıma kadar genelev dışındaki veya oturduğu mahallenin semtin dedikodulularına pelesenk olmamış bütün kızların çok asil, namuslu, taktir edilesi olduğununu düşünürdüm. ve ben de asil bir insandım, çapkınlığı hovardalığı övünç kaynağı olarak görmezdim, bana ilgi gösteren kızlarda art niyet aramazdım kardeşimden ayırmazdım.

    fakat herşey üniversiteye adım atmamla başladı, ben erkek halimle muhabbetim olmayan kızlara kafamı çevirip bakmazken onlardan tanışma çabaları gördüğümde, benim için resmen bir tabu olan bir kadınla cinselliğin üst düzeyine çıkmanın biraz ilgi biraz para birazda ortamla çok kolay elde edilebileceğini anladığımda, kızların birbirleri arasındaki en doğal erkek muhabbetlerine şahit olduğumda (bir kız arkadaşımın facebookunda tesadüfen gördüğüm sevgilisiz kalmış bir kızın 'beni s.ken yokmu' cümlesi aklımdan hiç çıkmaz) , özellikle bakın özellikle diyorum namus abidesi görünümü vermeye çalışan kız arkadaşlarımın mutlaka geçmişlerinde büyük trajediler yaşamışlığını öğrendiğimde, gözümün içine bakıla bakıla sanki aptalmışım gibi yalanlara devam edildiğinde, kızların hepsinin yedeğinde en az bir sevgili yada flört daha bulundurduğunu öğrendiğimde vb. (emin olun bu saydıklarımı sabaha kadar uzatabilirim) kadın ırkının ne kadar bencil, geleceğini düşünmeyen, ciddi bir ilişkinin ne anlama geldiğini bilmeyen, merhametsiz, göz boyayıcı ve çıkarcı olduğunu anladım.

    ve gördüklerimle geçirdiklerimle bende değiştim. evet kızlar sayısını tutmadığım kadarınız elimden geçti hemde ne geçiş hala unutamıyorlar telefonum susmuyor. bir süredir prensip olarak bir 'öptüğümü' bir daha öpmeme kararı aldım, bu arada yakışıklıyım ve çekiciyim de yani sıkıntı yok. kim olduğunuzu sizden iyi biliyorum 3-4 yıllık yoğun deneyimlerim sayesinde. en iyinizin bile marifetlerini sayarım tek tek. bu yazıyı yazıyorum çünkü diğer erkek kardeşlerimin tecrübelerime güvenip size ederiniz kadar değer vermelerini ve üzülmemelerini sağlamak istedim. hiçbirinizde yürek yok, ve yüreksizlere mert davranmak mertlik değildir. kullanılıp bir kenara atılmaya ve sonunda da yalnız kalmaya mahkumsunuz.
    ···
   tümünü göster