1. 1.
    0
    Beyler öncelikle başlıktaki q harfi kullanmamın nedeni,direk olarak digiturk yazdığımızda sanırım bir engelleme var direk 404 not found veriyor herneyse konuya giriyorum konu önemli siz burda am züt meme capsleri & ferre linkleri paylaşırken elin ingilizi norveçlisi mekgibalısı ve pollandalısı bizim sözlüğümüzü sorgusuz sualsiz sansürleyen huur çocuklarına gereken cevabı vermek için bu operasyonu yapacaklarını söylediler dediklerinin hepsini video ve posterde bulabilirsiniz,adamlar çok şey istemiyor yalnızca destek olunmasını istiyorlar,bizler kendi sözlüğümüzü kendi internetimizi bu yasakçı hükümete karşı savunmazsak ne zaman savunacağız ? Ne zaman aydınlanacağız ? ... herşey için çok geç olmadan sende katıl gücümüzü göstermemize yardımcı ol..

    Modlarda bu konuyu olan bitene alırlarsa memnun olurum. Operasyon hakkında bilgiler :

    2. opdigiturk

    digitürk operasyonu 20 şubat günü yapılacaktır,gerekli bilgilere ve chat sayfamıza aşağıda vereceğim linkten ulaşabilir,merak ettiğiniz soruları bana sorabilirsiniz.

    iletişim ve chat için : http://cbe003.chat.mibbit...45&channel=%23anonops adres satırına tıklayın,nickinizi girip go butonuna basın,biraz bekleyin ardından " anonymous " chat ana sayfası çıkacaktır,chate " /j #opdigiturk " bu satırı yazarak direk digiturk operasyonunun yapılacağı odaya girebilirsiniz.

    operasyon video ve posteri

    https://www.youtube.com/watch?v=jukevj6rgve

    http://www.iv.pl/images/59369954020951263784.jpg

    güvenlik & korunma :
    yasakçı hükümetin,savunmamızı bilişim suçu kelimeleriyle örtüştürüp bizleri hiç bir savunma almadan cezaya tabii tutmaması için gizlenmemiz ve korunmamız şarttır,şimdi vereceğim linkte nasıl gizlenip korunacağınız ayrıntılı bir şekilde sizlere aktarılmaktadır.

    http://pastebin.com/duq8vgcw

    unutmayın önce güvenlik sonra saldırı altın kural budur.

    we are anonymous. we are legion. we do not forgive. we do not forget.

    edit : http://www.sosyalmedyahab...ke-saldiracagini-duyurdu/

    edit 2 : Bu kadar mı eziksiniz ? bu kadar mı ezildiniz,kendi sözlüğünüzü dahi savunamayacak hale düştünüz ?
    Bu kadar mı inci ruhunu yitirip liseli ruhuna sahip oldunuz ? giblemeyin,bugün sözlüğünüzü sansürlerler ses çıkarmazsınız susarsınız,yarın hayatınızı sansürlerler yine ses çıkarmaz susarsınız,susanlar koyunun ta kendisidir,güdülmeye hayatlarının sonuna kadar mahkûmdurlar.Sizler susmaya devam edin,bizlerse her zaman ezilen tarafın yanında olacağız ezilenleri savunmaya devam edeceğiz.Unutmayın sansürlenen şey sözlüğünüz.inci ruhunun ne hale geldiğini görebiliyorum,çok yazık ses çıkarmayan herkese.. bu sansürü,kulak ardı eden tüm koyunlara çok yazık..
    ···
   tümünü göster