1. 1.
    +11 -3
    bura hakkaten mala bağladı. sözlüğü takip etmeye başladığım 2010 mart'tan beri gördüğüm en mal dönemleri yaşıyor anasını gibtiğim sözlüğü. eskiden ne din, ne siyaset, ne ferre vardı amk. sözlüğü açtığım zaman kapatamazdım, çünkü diyaframımı sakinleştirmeye çalışırdım o sırada. sadece sözlüğü açık bırakarak kilo bile verdim amk. peki şimdi ne hale geldi burası?

    sağcı faşist liseliler
    solcu salak liseliler
    gerici müslüman liseliler
    saygısız terbiyesiz ateist liseliler
    cahil liseliler
    espriden, kinayeden, ironiden anlamayan liseliler
    troll yaptığını sanan liseliler
    meslek liseliler

    ve niceleri ile doldu taştı amk.

    ferre linkleri
    gerici din başlıkları
    haddini aşan din karşıtı başlıklar
    daha fazla ferre linkleri
    aptal siyasi başlıklar

    vb ile buradan aya kadar yol yaptınız amk çocukları.

    eğer din, siyaset, felsefe falan konuşacaksam zaten ekşide konuşurum, çünkü oranın sistemi gereği orada kontrol sağlanıyor. öyle kimin nereden girdiği belli olmayan gibindirik açık oturumlara dönmüyor ortam. ayrıca genelde bilgili yazarlar daha fazla orada. yine liseli mallar var ama kontrol var dedik, ve daha azlar liseliler.

    buraya gelip taşak geçerdik her şeyle, kimseyi kırmadan. sonra bu anasını gibtiğim serkan inci'sinin hoşuna gitti popülerlik, sözlüğün anasını gibti. zütüne soksun huur çocuğu.

    yazar yapılayım ekşide, daha da atmam buraya adımımı.

    çok da gibinizde değil zaten amk muallak liselileri, gibinizde olsun diye de ağlamıyorum zaten. sadece gitmeden zütünüze kalın bi entry sokayım istedim. olmayan aklınıza sokayım, dağılın şimdi.
    ···
   tümünü göster