1. 1.
    +12 -2
    erkekleri eleştiriyorum binler ılık.avi falan dicek olanlar eksimi peşin verip gibtir olup gidebilir.

    hiç uzatmadan direk konuya giriyorum şimdi beyler hepimizin derdi türk kızları dimi, bu böyle çoğu kişi şikayetci sacmasapan egoları, kendini beğenmişlikleri, amı oldugu için kendilerini yerlere göklere sığdıramamaları vs.vs.

    geliyoruz bizlere binler bu kızlar neden böyle diye sorunuzmu hiç kendinize? bu kızların zütünü kim böyle kaldırdı?
    sen kaldırdın be mına kodugum her gördüğün kıza yazıyorsun her gördüğün kızı yatakda çıplak hayal ediyorsun gidiyorsun yanına tanısmaya calısıyorsun, faceden saldırıyorsun falan filan sadece amı var diye bıyıklı kezbanları prenses yerine koyuyorsun olay budur beyler şimdide biraz empati yapalım.

    şimdi allaha şükür eli ayağı düzgün biriyim tipimde yerinde az cok, şimdi beni facebook dan günde en az 3-4 kız eklese, tanısmak için msjlar atsa, yolda yürürken laf atsalar, yolda cevirip tanısmak istediklerini söyleseler nolur hic düşündünüzmü?

    mesela ben bunları yaşasam zütüm öyle bir kalkarki hiç bir kız indiremez, öyle bir egoya sahip olurumki dünya gibimde olmaz, atıyorum bide bunların üstüne tipimde kötü ona ramen bunlar oluyor hiç bi kızı giblemem beyler tipimin kötü oldugunuda unuturum kendimi brad pitt zannetmeye başlarım o an. peki şimdi bi soru beyler bu paragraftaki yazı size tanıdık geldimi? tıpkı türk kızı dimi.

    beyler türk kızlarına suc bulmayın suclular biziz, düşünün bi bütün erkeklerin feminizm gibi bi akım yarattığını kızlara karşı cephe aldığını cok geniş kapsamlı düşünün o kezbanların hali ne olur biliyormusunuz? işte ozaman bu ülke tam tersine döner cinsellikde erkek aranan kişi olur ve bu sözlükde bile vajişimmmm yazan amlıların başlıklarının altında tek entry olmaz.

    ne güzel geliyor kulağa değilmi (:

    okuyanlara teşekkürler beyler düşünün biraz kendinize gelin
    ···
   tümünü göster