1. 1.
    0
    en baştan belirteyim istanbul içi elden teslim veririm. başkta türlü olmaz.

    ürün linki kısaca bu. yalnız baştan uyarayım gitar rg350ex beyler exz değil. resim için link http://www.mydukkan.com/u....asp?id=13606&gid=110

    evet beyler ıhlamur gövde, akçaağaç sap, gül ağacı klavye h-s-h şeklinde opsiyonel olabilecek bir gitar. yorsanız metale de gider daha yumuşak şeylere de. edge iii tremolo sistemi var. hoş bir tremolo sistemi. akord kilidi var. boyası, bakımı, telleri yerinde gitarın. alan kişi eve gider gitmez çalmaya başlayabilir. köprü biraz alçak olduğu için 15. perdede bend problemi var. 15. perdede bendingden ses alamazsınız ama arka kapağı açtırıp yayları gevşettikten ve akoru yaptıktan sonra ( bedavaya ) bu problemi geçirmiş olursunuz. ben 15. perdeyi kullanmadığım ( farewell ballad dışında ) bana problem çıkarmadığı ve üşendiğim için yaptırmayı erteledim.

    ürün kısaca böyle. aslında çok memnunum ama fender standart strat almayı düşünüyorum. bu yüzden para lazım ve gitarı bu yüzden satıcam.

    genel olarak gitardan çok memnunum. gitar iyi bakımlı. piyasa fiyatı 1. el 1000 tlnin üstünde. ben pazarlıksız 749 tl ( ucuz gözüksün eheheh ) gibi bir fiyata bırakıyorum. gitar gerçekten iyi. taksimde buluşup gitarı verebilirim. yalnız alacak adam gelirken kendi kılıfını getirsin çünkü hard case ile taşıyorum ve hard case i veremem.

    düşünenler yazsın beyler. gören uplasın

    edit: beyler ödeme nakit olmalı. gitarı görüp beğenip almaya karar verdiği an parayı vermeli. sonra veririm taksist v.s ne yazık ki.

    edit: beyler internetten ikinci elleri araştıracak olursanız en en en düşük fiyat 500 tldir. muhtemelen kötü bakımlıdır veya çok çok çok acil satılıktır.

    2009 gibi doların 1.5 civarı olduğunda baksanız 2. el 600-650 arasıdır. yani birinci eli daha 1000 lira olmadan bu fiyata satıyorlar.

    şu an 1000 tlnin 100-200 üstünde fiyatı ve 750 bunun için iyi bir fiyat dolar 2 olmak üzere. bence fırsatı kaçırmayın.

    edit:

    gitarla yapabileceğiniz parçalar için örnekler.

    http://www.youtube.com/wa...F-U50&feature=related ( linkin park )

    ccc master of puppets ccc http://www.youtube.com/wa...tHS2I&feature=related

    sweet child o mine http://www.youtube.com/wa...7p1co&feature=related
    ···
   tümünü göster