1. 1.
    +2
    kardeslerim, bacilarim.

    bu gece sol tasakla ilgili diyeceklerim, size sunacaklarim var.

    az once (bkz: evet beyler çıktığınız kız) adli baslikta guzel panpamizin yazdigi yaziyi okudum ve dediklerine hem katildim hem katilmadim.

    o ne demek huur cocugu diyenler iyi dinleyin.

    yazar kardesimiz diyor ki:
    1.sevdigin kiz tam bir huur. ne derseniz diyin ama ilk kez sizinle çıkmıyor. ilk kez sizinle sevişmeyecek. geçmişinde bilmem kaç kişinin elini tuttu, sarıldı, öptü, öpüldü. kaç kişiye seni seviyorum dedi , kocam olucaksın filan diye saçmaladı kim bilir. o yüzden benim sevgilim çok iyi kız ya filan diye anlatmayın orda burda gülüyorum dıbına koyim , o kadar temiz bi kız olsa şu an sizinle çıkıp elinizi tutuyor olmazdı.
    2.'' bazı yannan kafalı arkadaşlarımız 'ben senin ilkinim' gibi yalanlara inanmış ve gerçekten kendilerinin, bir kızın ilki olduğunu düşünüyorlar. bu beni çok üzdü beyler. bir kız asla sevgilisine doğruları söylemez.
    3.
    ayrıca bir kızın ilki olsanız bile (bu bi olasılık değil bence) bu sizden önce o kızın göğüslerine dokunulmamış olduğunun, dudaklarının hiçbir erkeğin dudağına deymediğinin gerekçesi olamaz.''

    ilk olarak diyecegim su ki bu kardesimiz bi amlidan ya da birkac amlida tekme yedigi anlasilir bi durumda, neyse orasini cogu yazarin anladigini saniyorum ve geciyorum.

    bakin simdi guzel kardeslerim,

    part1: sevdigimiz kiz eger huurysa kan ve kan inci sozluk yazari bunu anlamis olur, ustune oda giber.
    part2: gecmisinde bilmem kac erkegin elini tuttu optu sarildi diyor, ulan bizim kantin sirasinda otobus esnasinda fordladigimiz haddi hesabi yok.
    o baskasiyla asna fisne yaptiysa bizde eski manitalarimizla fantaziler yaptik.
    part3: kac kisiye seni seviyorum demis, ulan biz kiz arkadaslarimiza panpa ayagi yapip 1 hafta sonra onu giben adamlariz.
    part4: benim sevgilim cok iyi kiz diyen erkek maldir zaten orayi geciyorum, seytan 1 kadin 2 beyler :(
    part5: eger liseli degilseniz ve inci sozluk yazariysaniz ben senin ilkinim diyen kiza inanmazsiniz.

    he hakli oldugu konular var tabiki ama 5 maddelik bi kismina katilmiyorum.
    yazarimiza ne eksi verdim ne suku.

    benden bu kadar.

    ozet: inci sozluk yazarlari burada gecirdigi 2 3 saat okuyup ogrendikleri ile bir kizin oynuna gelmez ve kolay kolay bi hatuna baglanip mal adam rolune yatmaz.
    ···
   tümünü göster