1. 1.
    +4
    Beyler bu yazı tamamen superonline kullanıcılarını hedeflemektedir. Değilseniz diğer başlıklar sizleri beklemektedir.

    Bildiğiniz üzre superonline eskiden turkcell'in alt firması olan tellcom'a aitti. Tamamı ile Turkcell'e geçtikten sonra adil kullanım kotası (akk) adı verilen bir kotaya tabi tutuldu. 11.10.2010 itibari ile tellcom firması varken yaptığım sözleşmede akk'den bahsedilmemktedir. Sözün özü bu sözleşme gereği böyle bir kota uygulanması haksız ve hukuka aykırıdır. Şuanda firmaya bu konuda dava açıp kazanan bir çok insan bulunmakta, eminim ki burada akk'den şikayetci binlerce insan vardır.

    Ben benden önce ki davacılarlada konuştuktan sonra dava etmeye karar verdim. Sonuçlanıncada burdan bildireceğim. Eğer ki sözleşmeyi tellcom firması ile yaptıysanız sizinde böyle bir hakkınız bulunmakta. Dava sonucunda gerçek limitsiz internetinize kavuşabilirsiniz. Bu konuda bir çok avukat ve hukukçuya danışıldı ve kesinlikle kanun bizim yanımızda. Bunu sonuç alan diğer kişilerden de görebilirsiniz.

    Konu hakkında detaylı bilgiyi http://www.superoffline.net adresinde bulabilirsiniz. ayrıca facebook grubunda sorularınıza yanıt alabileceğiniz bir çok davacı vardır. facebook grubu : http://www.facebook.com/groups/370912814935/

    özet : Super online kullanıcıları adil kullanım kotasına takılmak zorunda değil. Belirttiğim kaynakları inceleyip adil kullanım kotasından muaf tutulabilirler.
    (konuda herhangi hukuksal bir endişe yoktur. Okuyan moderatörlerden ricam olan-biten de paylaşınız.)

    O değilde adil kullanım kotasının bulunmadığı paket 200 lira. hani ulan sizin adaletiniz ? Parası olan adam bizden daha mı adil.

    Yarın dilekçemi veriyorum tüketici hakem heyetine.
    ···
   tümünü göster