1. 1.
    +4 -2
    üst edit: (bkz: şukularınızı verdim panpalar vol4) adı olmayanlara yarın devam edicem son enerjimi 31 cekerek harcadım.

    engin jurnal mod on

    selam panpalar 4 gecedir itiraflarımla sizlerleyim

    7 sene önce tehtit ederek gibtiğim kızın bu sene abimin nikahlı karısı olduğunu itiraf etmiştim
    (bkz: inciciler itiraf saatiniz geldi) 45 entry

    4. sınıfta tiyatro provası yapıcaz diye evine gittiğin kızı gibmeye çalıştığımı boşalıyorum sanıp zütüne işediğimi itiraf etmiştim
    (bkz: inciciler itiraf saati vol2) 59 entry

    yıllar öncee parmakla bozduğum bi kızın hala bakire olduğunu bilmediğini itiraf etmiştim
    (bkz: inciciler itiraf saati vol3) 65 entry

    ve itirafcı, muhabbetci, ccc gececi reyiss ccc, inci sözlüğün asıl sahiplarine bol bol şukularını dağıttım
    (bkz: şukularınızı verdim panpalar)

    ve yeni itirafımla karşınızdayım
    ... sene 2006 aveanın 500 msjı cıkarttığı zamanlar yoğun bi trafikteyim bitince 1 ay dolmadan tekrar yapılmadığı için iki hattım varıd 10000 msj bile yetmiyordu. kafamızdan avea numaralar girip amlılarla muahbbet kurma cabasındayız bi 7 8 msjlaşma sürdüğü zaman o kız artık gece yatağa girdiğinde sana tekrar msj atıcak demekti.

    ... Gece msj geldi kızla tanıştık 1 ay boyunca hiç durmadan sıcarken bile msjlaştık. cok sevdim bi yaş büyüktüm o da abisi olmadığı için abi özlemi cekiyormuş. öyle başladık abi kardeşliğe hard metalci aşırı emo simsiyah bi kız. kadıköyde moda ozamanlar rexi bilen bilir rap rock catışması.
    neyse pampalar multimedia yoluyla resimler fln yollandı 1 ay sonra buluşmaya gittim. atladım ada expresine izmitten. aylar ayları kovaladı 2 haftada bir beraberiz kontrünü yolluyorum para yolluyorum bildiğin kendi kardeşimen ayırt etmedim. yazın 3 ay hiç görüşememize rağmen sürdü gitti msj yoluyla.

    ... döndüğümde ikimizde değişmiştik tabi buna bi haller oldu ergen aşık moduna soktu kendini 3 gün sonrada döküldü sana aşık oldum diye. itiraz ettim tabi. intihara kalmışmış ailesi cağırdı illede seni istiyo diye. gibe gibe cıkmaya başlamak zorunda kaldım. ailemle tanışmak için geleceini ve 1 gece kalacağını söyledi cıktıktan sonraki ilk buluşmamız olucak bu.

    ... geldi herşey cok güzel eskisi gibiydik tek fark aşkım canım cicim olmuştu abi kardeşim yerine. gece oldu hiç erken yatmayan babam erkeğin halinden anlar bi tavırla gitti yattı. beyaz showu izlicez diye salonda kaldı kızda. 10 dakka gecmedi eli gibime deymeye başladı sorna afacanlık edasıyla -burda ne varmış- diye gibimi tuttu. ben hem utangaç hem kendine yediremez bi halde kücük caplı sevişmeler başladı. intihar vakkasından sonra domal zütüne şişe sokucam dese tamam deyip domalcak derecede seviyordum. yarın oldu içimde garip bi tiksinme duygusu doğdu bende.

    ... 2 3 güne kalmadı evine cağırdı kocam olmanı istiyorum seni istiyorum gibi msjlaşmalar döndü. gittimki ortamı hazırlamış yatağı yorganı vermiş ayarı olabileceği en sexi haline gelmiş. o an beynimde şimşekler caktı. hiç acımadım verdim malı küsküden daha 2 yol muahbbet edemeden. bakireymiş. kanı görünce gözünden akan bi damla yaşla beraber tek cümle söyledi : ama ben daha 16 yaşındayım :(

    özet:evet beyler kardeşim dediim kızı onun zorlamasıyla gibtim. ve bozduktan bi gün sonra en ağır küfür ve hakaretleri edip ayrıldım ben bi huur cocuğuyum.

    pişmanım gerçek aşk oydu. bunu 20 yaşında aşık olduğum kız patlak çıkınca anladım

    edit: yalanına sokuyumcular sol framede amlı capsi var koyşunn.
    edit2: -acılar paylaştıkça azalır binler. dökülün-

    7:00 a kadar dinleyip cevap vermeye hak edene şuku vermeye çalışacağım.
    ···
   tümünü göster