1. 1.
    0
    beyler 1 yıldır fanatik bir ayfoncuydum..ios'un üstüne başka işletim sistemi tanımaz başka telefonları artık kullanamayacağımı düşünürdüm. taki bir arkadaşımın zorla bana ayfonumu sattırıp galaxys2 aldırıncaya kadar.. testlerde çift çekirdekli 1gb ramli açık kaynak kodlu androidin başarısını görünce artık galaxys2 in üstüne tanımıyorum.. peki nedir galaxynin artıları:
    öncelikle fiyat olarak bir ayfon4s 2500 tl civarındayken galaxys2 sıfırı 1600 civarında. androidin menü geçişleri çok daha hızlı ve görsel olarak çok fazla launcher, theme ve widget şansı tanıyor. internete bağlanma okadar hızlıki ayfondaki gibi 2 saat beklemiyorum sayfa hemen açılıyor.. ekranı çok daha büyük aracımda kullanırken navigasyon, film izleme gibi multimedya olaylardan çok daha fazla verim alıyorum.. ayrıca beni itunes gibi karışık anlaşılmaz bişeyden kurtardı.. istediğim mp3ü zil sesi yapıp, istediğim kişiye bluetoothla bağlanıp veri alışverişi yapabiliyorum. iosta gördüğünüz bütün appler android markette var çoğu ücretsiz. kredi kartı numarası falanda istemiyor..

    not: forumda ilgisiz konular açmayın.. alakasız konular ya başka konuya taşınacak yada kilitlenecektir.. replerinizi ekgib etmeyin
    ···
   tümünü göster