1. 1.
    +2
    şöyle bir sıkıntı var.
    ben bu sozlukspot bünyesinde 10-12 tane sözlük kurdum, kapattım. armonik.tr.cr sözlük dahil 4-5 büyük sözlükte modluk yapım.
    modaratör menü diye bir şey var, modlar bu menüden bir çok şeyi görebiliyor, değiştirebiliyor falan.
    bunlar içine üye bilgiler, üye şifreleri vs dahil.
    özetle;
    sen şifreni 35 haneli gibimtrimvırtzırt da yapsan, bu adamlar hiç sorlanmadan kopyala-yapıştır ile senin hesabına giriyor.
    sol framede sürekli dönen bir derya vardı hatırlarsan, herkes kopyala yapıştır yapsın...
    ben sana söyleyim bu nedir. burada senin benim gördüğüm 10 tane moddan çok daha fazla sayıda mod var. bunlar co-mod da değil, tamamen gizli modlar. kim mod, kim değil anlamak için aralarında da böyle bir takım şifreleri vardı bunların.
    bir diğer şifre, piramit yapmalar.
    şöyle ki, mod olan biri, bir başkasının entrysine girebilir ve değişiklik yapabilir. bilmiyorum sen piramit yapabilir misin ama, ekranda görülen boşluk ile entry içi boşluk sayısı farklıdır. normal bir yazar kopyala-yapıştır yaparsa piramit yamuk çıkar, ama mod entry içine girip kopyala yapıştır yaparsa piramit düzgün olur. tabi bu numaraların zamanlar taku çıktı o ayrı... ama ilk başlarda bu şekildeydi...
    son olarak söylemek istediğim de bu adamlar sözlükspot bünyesinde hiç bir sözlüğün sahip olmadığı mod menüye sahipler, yani şu anlama geliyor, sözlükspot bünyesinde değiller,
    kardeşim inan bana, bu adamlar sözlükspot'un sahibiler.
    bu masonların oyunu dedikleri şey işte bu..
    derinden derine ebemizi gibiyorlar farkında değiliz.
    sen, bu sözlük olmasaydı zütüne cam şişe sokan adamı bilir miydin?
    köpek yakan adamları izlermiydin?
    gibti attı benliğimizi, ruhumuzu..
    ekrana bi yapışıyoruz, saatlerce başındayız amk.
    bunları ne zaman yazsam, ben daha entera basmadan, başlığım kayboldu. mod olan bir arkadaşım var, gizli mod o da. soruyorum başlık silinenler arasında mı diye,, yok diyor. o zaman nerede benim başlık? bakıyorum çöp kutum bomboş! söyleyim nerede olduğunu, annesi huur olanlar bu başlıkta toplanıyor başlığına yönlendiriliyor. ve sen orada istediğin kadar sorgulama yap, hep hata mesajı alırsın. (toplam sayfa sayısı 5000 kadar)
    peki adamlar nasıl oluyor da herşeyi yasaklayabiliyor? bazı yasaklı kelimeler, birşey yazınca x çıkması, birşey yazınca ferre çıkması falan...
    sen sözlükspot a mail at, cevap yazmazlar,ama bu adamların her dediği oluyor.
    son olarak gir sözlükspota bak, inci sözlüğün adı geçmiyor. senin bu kadar üyen var, ama sözlükspotta adın yok. o sozlükspotun sitesinde 4.sırada gördüğün inci sözlük de burası değil.
    ···
   tümünü göster