1. 1.
    +22 -7
    ve de pata küte kız gibiyor. bana nispet yapar gibi de gözümün önünden terli terli sıçmaya gidiyor, su almaya gidiyor, bu da senin içindi dedikten sonra girip tekrar penisini yıllardır görmediği kızın vajinasına sokuyor ve sonra yine gelip belim ağrıdı amk, kilo verdim amk, kilo aldığımdan giyemediğim takım elbiseyi artık giyebileceğim amk dedikten sonra yine odaya girip yine gibiyor bense burada yok billy shawn programındaki kızlara nasıl asılıyor yok ömer çelakılın aklı ne kadar çel diye nokia pc suite yöntemiyle kaplumbağa hızında yannan gibi internete bakıyorum-aklıma gelen osuruktan osuruktan şeyleri çok mühimmiş gibi twitter'a yazıyorum. gelmişim 21-22 yaşıma hâla am yüzü görmedim-bakirim. peki buna pişman mıyım? açıkçası bilmiyorum. zamanında elime geçen gibiş fırsatlarını değerlendirmediğim için pişman mıyım değil miyim şuan aşırı kararsız kaldım. bu yaşıma kadar gibik gibi düzenli ve uzun ilişkiler yaşamaya gayret ettim amsız, gibişsiz ve şuan çıktığım kızla 2 yıldan fazladır birlikteyiz 5 ya da 6. çıktığımdır büyük ihtimal. severim kendisini ama bir iki kez ayrılık derecesine geldik hatta geçen yaz bildiğin ayrıldı bu kız benden ve mal gibi yalvardım kıza ayrılmayalım diye. aradan bir ay kadar zaman geçince kız geri döndü bana. bu aradaki sürede kızın bana geri dönmeyeceğinden emindim ve onun acısını dindirmek için bir kızla takıldım. birkaç kez buluştuk. yine bir gibiş fırsatı geçmişti elime. kız arkadaşımla el ele gezerken falan bu kızla durmadan göz göze geliyorduk ve konuşmalarından benden hoşlandığı açıkça anlaşılıyordu. hem verici hem eğlenceli biriydi ama kız arkadaşım bana dönünce sildim bunu. bir zamanlar kız arkadaşıma aşıktım ama şuan aşk diye birşey kalmadı. ne ilk zamanlardaki gibi hep görmek istiyorum ne de o yanımdayken eskisi kadar mutlu oluyorum ama seviyorum onu. birlikte çok fazla anımız oldu, çok güzel ve özel şeyler yaşadık. yeri geldi her konuda o benden yardımını esirgemedi maddi manevi yeri geldi ben ondan hiçbir yardımımı esirgemedim.

    yukarısı çok kalabalık oldu biraz da buradan devam edeyim. kız arkadaşımla eskiden aynı bölümdeydik ve ben ikinci sınıfta bu bölüm gibsen bitmez zaten amcık amcık dersler var oturup ben bunlara silah zoruyla bile çalışamam diye tekrar sınava girip liseden beri istediğim biyolojiyle alakalı bir bölüme girdim. sırf kız arkadaşım için onun bulunduğu şehri ilk sıraya yazdım. tercihler açıklandığında çok sevindik hem yine birlikte olacağımız için hem de ikimiz de artık istediğimiz bölümde okuyabileceğimiz için. o şuan 3. sınıfta bense tekrar başladığım için 1. sınıftayım. seneye onun okulu bitecek ve memleketine gidecek. bense daha çokça sene burada olacağım. düşünsenize yaz tatilinde birkaç gün ilgilenmediğim için ayrılan bir kız bu kadar zaman içinde illaki ilgisiz olacağımdan dolayı ayrılmaz mı benden? uzunca bir süredir bunu düşünüyorum. (uzunca dediysem birkaç ay oldu işte). çok ama çok yüksek bir ihtimal bu ilişki bitecek gelecekte birgün. eğer biterse üzüleceğim evet ama zaten 4-5 yıl benim okulu bitirip askerliğe gidip gelmem sürecek nereden baksanız. bu sürede aramızda eminim çok sert tartışmalar çıkar.

    al işte arkadaşım yine geldi salona ve elleriyle dokuz posta oldu dedi yavşak gibi 5-6 tane kalan sigara paketimden bir tane aldı ve yaktı. çok ipnedir ama severim pekekenti. yine gitti dıbını gibtiğim içeri gibişe yıllardır am görmüyor heralde. kızda ne azmış vay amk. herneyse kız arkadaşım şuan kendi memleketinde ve çarşamba günü buraya yani okula gelecek. az önce twitter'da aynen şunu yazmış "gitmek zorunda olduğum şehri sevebilmek için tek nedenim bile yok.". bugün sevgililer günü. sevgili olanların bir nebze sevgisini tazelemek amacıyla kullanmakta olduğu gibimsonik bir gün. bana sevgililer gününe özel bir mesaj atmasını beklerken gördüğüm şeye bak amk. iyi bir insan kendisi aslında ama sanki hep yaşlı karılar gibi yok şuram ağrıyor yok başım ağrıyor bilmem ne diye mesajlar atıp durur ve ben bundan çok sıkılırım. artık geçmiş olsun deyip susmayı deniyorum. bir de sürekli depresif amk sanki dünyayı kurtaracak.

    herneyse çişim geldi yapıp kalan 5-6 dal sigaramdan yakıp döneceğim. eğer talep olursa veya aklıma birşey gelirse yazmaya devam ederim.

    bu arada özet isteyen binler için: "içeride gibiş var."
    ···
   tümünü göster