1. 1.
    +76 -21
    ülkücülerin adam dövme tekniği

    geçen beni dövdüler ve dikkatimi çekti; bunlar heryerde aynı tekniği uyguluyorlar.

    tektik aynen şöyle:

    1) dövülecek kişi mutlaka tek başınayken yakalanır. yanında birileri varsada en az 10 kat sayıda fazla adamla gidilir. dengi-dengine bir kavgaya asla girilmez.
    2) dövülecek kişinin arkasına biri geçer, önündede kalabalık olan grup durur.
    3) dövülecek kişinin arkasına geçen kişi, şahsın sırtına bir tekme vurmak süretiyle kişiyi yere düşürür
    4) yere düşen kişi yerdeyken kalabalık tarafından tekmelenir.

    bu taktik birçok yerde uygulanıyor. bundan sonra dikkat edebilirsiniz.

    birde dövülecek kişiye dövmeden önce çamur atılır. örneğin öyle olmadığı bilindiği halde: pkklı, komünist denilir. veya siyasi bir ayağı yoksa, karşısına geçen kalabalık "ne bakıyorsun ulan" gibi sudan bir bahane bulur, kız meselesi gibi meselelerde bu tip şeylerde bahane olarak kullanılabilir. maksat adam dövmektir, herhangi bir ideolojik zemin yoktur. ama mutlaka bir şekilde çamur atma ve iftira etme gibi teknikler bu işlerde kullanılır. onlara göre ülkücü olmayan veya onlarla işbirliği yapmayan her siyasi hareket vatan hainir. siyasi olmayan ortamlarda ise boyunduruğu kabullenmeyen, veya uzun boyu, allah vergisi iri yapısı nedeniyle herhangi biri hedef olabilir. bahane bulmak kolaydır. bu tip legal teröristler eleştirilip haksız çıkarıldığındada, şöyle bir savunma dikkati çeker:

    "onlar ülkücü değil türkücü"

    tabii ki heryerde aynı davranış modelinin sergilenmesi bir tesadüf olamaz. bunların bir merkezden kendilerine öğretildiği aşikardır. dolayısıyla her ülkücü aslında bir türkücüdür, çünkü ucuz mafyalık onlara ülkü ocağı tarafından öğretilmektedir. ülkü ocaklarında ise iç ceza sistemi ise bu ucuz mafyalık oyununa karşı gelenlere uygulanır. falaka ve benzeri cezalandırma sistemleri, bizzat abiler tarafından sisteme itirazı olanlara uygulanır. idealist gerçek milliyetçiler ise herzaman arka plana itilmiştir. çünkü ülkücülük ısrarla iddia ettikleri gibi bir fikri hareket değildir. bir eylem hareketidir ve eylemlerinin neredeyse tamdıbını şiddet, sindirme ve karışıklık çıkarma oluşturmaktadır. elbette mossadı ve israildeki sivil milisleri bilenler için bu tavırların hiçbiri yabancı değildir. oradaki sivil milislerde aynı tavırları sergilemektedir. hatta adamın sırtına tekme atıp yere düştükten sonra tekmeleme taktiği bile aynıdır. dolayısıyla merakımdan dolayı cevabını bildiğim halde sormak istiyorum. ülkücülerin ülkücü yetiştiren ağabeylerini mossad mı eğitiyor?
    ···
   tümünü göster