1. 226.
    +2 -4
    bilirsin abim benim aram yok içkiyle ağzıma sürmedim bugüne kadar. hiçbirinden anlamam yani ne iyisi ne kötüsü..
    onlar kendilerine bardak bardak doldururken seyrediyordum başlarda. daha sonra çok ısrar ettiler benimde bi yudum olsun içmem için. tamam dedim bir anlık cahillikle. demeseydim keşke be abi..
    içtikçe içim ısınıyordu. içtikçe hoşuma gidiyordu içten içe. karşı koyamıyordum bişeyler çekiyodu beni.. bi bardağı bitirince tekrar koymalarını istedim be abi cahillik işte nerden bilebilirdim o hale geleceğimi..
    1 saate yakın sürdü içkileri bitirmemiz. ayakta durucak halim yoktu. ne oldu bana diye düşüncek halim bile yoktu..
    sedatın yanıma yaklaştığını anlıyordum fakat. dibime kadar sokulmuş sırnaşmaya çalışıyordu sürekli. hiç pas vermedim ben ona abim. o durumda bilmem gereken tek şey erkeklere yaklaşmamamdı. yaklaşmadımda abim yemin ederim. ben uzaklaştıkça o daha çok sokuldu bana. ellerimi tutmaya kalktı hiç konuşmadan. izin vermiyordum ki ben. o hep benimle uğraştı. ben kaçtım o kovaladı. yeter artık yeter dedim suratında ki öfkenin büyüklüğüne şahit oldum birden. kolumdan tuttu üst kata çıkardı zorla. ben ne kadar bağırıp çağırsamda nafileydi be abim.. arkadaşlarımın hepsi kendinden geçmiş bizim eğlendiğimizi düşünüyorlar o yüzden karışmamışlardı hiç biri.. niye karışmadılar ki abim söyle niye..
    zorla odaya soktu beni kapıyı kilitledi üstüme. çok çabaladım abim. suratında çizmedik yer bırakmadım var gücümle vurmaya çalıştım ama o tokat herşeyimi aldı zütürdü işte...
    ···
   tümünü göster