1. 1.
    +6 -1
    senin ta dıbına koyayım.

    üniversitede başladın daha sen bu yancı olayına. ya ailenle birlikte yaşıyodun ya da yurtta kalıyodun. içinde hatun ekgib olmayan eve de her fırsatta kardeşim benim ayaklarıyla koşa koşa geliyodun. beraber çıktığımız bütün gece takılmalarında dönüşte eve yıkılıyodun. tamam hatunları ben çağırıyodum ama sen daha çağrmadan kanka bu gece sizdeyim diyodun. ipne hangi gece bizde değildin ki zaten. hoş o zamanlar eve giren çıkanın hesabını tutmazdım koymazdı zaten. 3 kişi kaldığım evde o üç kişinin tek paylaştığı şey faturalar ve kiraydı. tamam bunları senle paylaşacak kadar yavşak değildim ama benim kıyafetlerimi giyerken biraz çekinseydin be ipne. yalnız hatunlara gece yatarlarken verdiğim tsörtlerim sabah bıraktıklarında mis gibi kokuyodu bi ay yıkamadan giyiyodum öle de bi ipneyim ama bu ayrı konu. nerde kaldık ha o zamanlar öğrenci evi lan deyip katlanıyodum sana. güzelde oluyodu.

    neyse zaman geçti öğrencilik hayatı bitti. iş hayatı denen yannan bi hayat başladı. istanbula taşındım. artık yalnız kalıyodum evimde. ama sen her fırsatta buluyodun yine beni. istanbula yolun düşüyodu ve çat arıydoun beni. bende tabi gel kal diyodum. sorun sende dğeildi aslında. çok eviyorum ben misafiri biliyosun. sorun senin gibi çok fazla ipnenin olması. hatırlıyosun dimi bi keresinde senin gibi 2 yavşak daha geldi aynı zamanda 3 ünüzü birden misafir etmiştim. tabi o gece senin yüzünden sevişememiştim manitamla.

    neyse yok iş görüşmesi yok konferans yok ziyaret derken sık sık gelip gitmeye başladın sen istanbula. her seferinde de bende dilediğince kaldın. genelde 3 5 gün olsa da en fazla kaldığın süre, senin gibi arka arkaya gelenler sayesinde sürekli bi ev arkadaşım oldu. yalnızlık hissettirmedin eyvallah diyeceğimimi sandın yavsak. gibiyim senin gibi yancıyı.

    hadi bunları geçtim telefonda heyecanla arayıp kanka istanbuldaki şirketle anlaştım pazartesi işe başlıyorum müjdesini bildirdin bana. ne müjdesiyavşak gelip yine bende kalcan yer hazırlıyon. hadi tamamdır anında ev kuramazsın ama iki haftada da hallet artık şu ev işini. bi hafta diye geldin bi buçık aydır bendesin amk. benimde bi özel hayatım var lan. evime gelen manitam var lan senin yüzünden hatunla bi bucuk aydır sevişemiyoz yavşak.

    senin ta dıbına koyim ipne gibtir git artık.
    ···
   tümünü göster