1. 351.
    0
    hoşbulduk canım dedim. nasıl geçti okulun?

    esranın yanına gittim. neden böyle birşey yaptığını sordum. başıma gelenleri anlattım. bin türlü yemin etmeye başladı. nereden bilebilirdim onun böyle bi hayvanlık yapacağını, ben sizin sadece bir arada olmanızı istediğim için çağırmıştım onu dedi. yemin ederim onun sana bunu yaptığını şimdi öğrendim, dün geceyi hatırlamıyorum nerdeyse falan dedi huur.

    çok sinirlendim abim. dayanamadım yumruk attım suratına aniden. yere düştü kafasını sıraya çarptı düşerken. müdür yardımcısının odasına zütürdüler bizi. anlatın ne oldu neden kavga ettiniz falan sordukça sordu adam fakat biz bişey demedik. şikayetçi misin kızım bundan diye sordu esraya. nasıl şikayetçi olcak ki huur? hayır dedi tabi ki.

    dönün sınıflarınıza denildiğinde hızlı adımlarla sınıfa geldim çabucak. onunla tekrar yüz yüze gelirsem bu sefer ciddi bi kaza çıkardı elimden o yüzden sırama geçip şu saate kadar sürekli kafamı masaya koyup beklemeyi tercih ettim.

    bunlar yaşandı abi. az öncede dersten çıkıp geldim işte dedi yelizim.

    tamam abicim az bile yapmışsın dedim. senin arkanda kapı gibi abin var bundan sonra kimse kılına zarar veremicek senin sen merak etme dedim. o geceyi hatırlamış olcak tekrar gözleri doldu ve sarıldı bana dünyalar güzeli kardeşim..

    gel dedim sarılma faslı bitince, geçelim şu dönercide karnımızı doyuralım bi yandan anlat bana, bu çocuk kimdir nedir kaça gidiyor abisi kardeşi ablası falan var mı. ne kadarını biliyosan anlat bana.

    tamam abi dedi ve birlikte dönerciye gittik.
    ···
   tümünü göster