1. 276.
    0
    fatih güya bizans surlarının önünde namaz kıldırmış orduya.

    dıbını dengesini gibtiğimin malları o kulelerin üzerinde adamlar mancınıklar yok mu amk. 2 tane samanı yakıp mancınıkla fırlatsalar dıbına kor lan o kadar ordunun kaldı ki adamlar yüksekte. hadi onu geçtim öyle bi dengesizliği geçtim fatih öyle bişi yapar mı lan sizce bi hükümdar namaz kılın der mi lan orada ak şemsettin gibi dini vecibesi olan bi insanın demesi lazım gerekmez mi amk. şeyhülislam der derse hükümdar filan demez.

    bir diğeri de bizans surlarını tek göstermiş. yani saçmalamış. bizans surlar 3 kademeydi. yani 3 sıra. 1 tanesi diğerlerinden daha küçük ikinci ile üçüncüsü arasında da hendekler vardı. o hendekleri geçebilene kadar üstten ok lav filan döktü bizanslılar orada tek blok sur mu olur amk puhahshsada.

    ama tarih bilen biri olarak bu kadar mallığa ak şemsettin'in de sakallı bi herif değildir bu arada olumlu bakıyorum yani en azından böyle bi filmimiz var. ayrıca ulubatlı çok ön plana çıkarılmış koskoca fatih sultan mehmet dururken amk.

    bırak fatihin surların önüne gelip namaz kılın demesini adam savaşa hiç girmemiş gerçekte kaleyi uzaktan gören bir tepeden sadece savaşı izlemiştir.
    ···
   tümünü göster