1. 1.
    +1 -1
    konuya acayip bodoslama daldım farkındayım. hatta şu an dalyarağın teki bu da nerden cıktı diyo duydum hehe.
    buradaki kız arkadaş sevgili kişisi oluyo. yani beraber vakit geçirmekten hoşlandığın kız. ama bazen sadece vakit geçirmek istemezsin, beraber olmak istersin, tek vücut olmak istersin ya. ondan bahsedeceğim biraz.
    nedense abi, yalnız benim sorunum mu bilmem ama, ne zaman canım onları istese yanımda olmuyor bu kız arkadaşlar. varlar ama yok gibiler anasını satim.
    birinin de çıkıp bana geldiğini görmedim hep ben onlara gittim, yanlarında olmak istedim. biri de çıkıp benim kadar heves etmedi hiç bi zaman. belki bu benim paronayaklığım bilmiyorum. ama öyle be abi şimdi. bi erkek arkadaş gibi değil bunlar. her konuda değiller. her şeyi konuşamıyorsun bi kere, oturup da taşak muhabbetinin dibine vuracağın kız çok az, dalga geçilince hemen bi triplere girmeler falan. yani bazı kızlar, çok fazla kız gibi. onu diyorum işte la. anlatabildim mi ki,
    neyse asıl konuya girelim. başlık: kız arkadaş, ciks yapamadıktan sonra neye yarar? sorumuz bu.
    hemcinslerimi örnek alarak konuşuyorum, bi kere sadece ciks yapacam diye bi kızla çıkıyorsan sen gavatsın arkadaşım, sığırın tekisin. bunun başka bi açıklaması olamaz.
    bir de işin, kıza baya baya aşık olup ciks yapamama gibi bi durumu var. burada kızın bekaret kaygısı, cinselliğe yaklaşım tarzı ön plana çıkıyor.
    şimdi, hatun kişisine bi sorum olacak benim. sormadan edemeyeceğim. kendini kocana saklıyorsun, evlenmeden ciks yapmam diyorsun ama evleneceğin adamın nasıl biri olacağını tahmin edebilir misin? hiç birimiz aşık olduğumuz kişiyle evlenmeyeceğiz belki. sen, evde kalmış olup 30-35 yaşına kadar cinsellikten yoksun mu kalacaksın yani? üstüne üstlük bir de aşk olmadan sevişeceksin sonra. hay beynini gibeyim senin, çok afedersin ama kafasızın tekisin. sevgili olmuşsun sen biriyle, ikinizde birbirinize aşıksınız kör kütük, dünya toz pembe. ama sen geleceği düşünerek, içine sıçıyorsun o güzelim dakikaların. öyle mi? lan ayıptır ya, sene 2012 olum hala sevişemeyen aşıklar oldugunu düşündükçe, gördükçe, deli oluyorum ben yapmayın etmeyin.
    baya hızlı girdim şimdi kendimi frenleyip kesicem. bir de bi türlü rahat olamayan kızlarımız var. hani biriyle sevişebilmem için çok sevmem gerek, onun da beni çok sevmesi gerek, ona gerçekten inanmam gerek vs diyen kızlar. hayatı boyunca aradığı kişiyi bulamamış kızlar diyebiliriz. buna diyecek sözüm yok, hak veriyorum. hani ne yaparsan yap, gelmiyor o kişi. o yüzden, gibtir et. olacağı varsa olur demek lazım, biraz da kaderci olmak gerek onun için. olrayt?
    bodoslama girdim ve öyle yarıda keseceğim sıkıldım dıbına koym yazmaktan. film izleyip çekirdek çitliycem çtçtçttççtçt.
    şimdilik tek söyleyeceğim şey sonradan utanacağınız şeyler yapmayın, doğru kişi olmasına özen gösterin. gerçekten bu çocuk/kız aradığım kişi diyorsanız sevişin gitsin lan. ciks aşkla yapılınca mükemmel, normalde güzel bi şeydir ehemeheh.

    özet: özet mözet yok muallakler o kadar yazdık bi başlayın en fazla 3 dakikanızı alır :(
    ···
   tümünü göster