1. 26.
    0
    böyle bi ikili arayışına gerek yok elbette dota tam bir takım oyunu gerektiriyor fakat karşıya göre almak en mantıklısı direk lak diye bu ikilerden ikisini seçecek olursan ona göre antisi alınır. bence karşıya göre ikili belirlemekte yarar var. ama ilk sen alacaksan en az 2 snden fazla stun olan str alman önerilir. karşı taraf aldıktan sonra yanındaki eleman nabza göre şerbet niteliğinde ofansif alırsa oyunu büyük ihtimal zütürürsünüz. yine ikinci olarak ilk olarak support oynayabilirsen omni çok sağlamdır ve karşı tarafı elemine edebilecek veya team'dekileri karşıya göre immuneleyecek zor durumda ise dengeleri değiştirebilecek bi char fakat 2 vs 2 oyunda omni pek önermem eğer karşıdan bi charın antisi değilse.
    özet: meraklısıysan oku amk özet falan yok
    edit: sand & silencer ikilisinin taktiği genelde silencer sand saldırcağı zaman silence atar sand dalar alır çıkar olay büyük ihtimal böyle olur. bu durumda sand ve silencer zamanlamayı ayarlarsa engellemek çok zordur. clickable bişiler kasmanı öneririm. alacağın charın birisi naga olabilir diğeri ise antimage ilk başta kastırmayacaklardır özellikle silencer kastırmaz ama aksiyon başladığında düzgün oynarsanız almanız içten bile değil. 2v2 iki ise bu söylediğim geçerlidir. daha kalabalık oyunlarda slardarı kesin öneririm. sandın zütünden ayrılmaması lazım gördümü yapışması lazım ultiyi ekgib etmemesi lazım.
    edit 2: invis hero tavsiye etmem özellikle maginayı çünkü oyun başı çok pasif kalacaktır sis falan zaten sand eğer proysa hiç denk getiremeyecektir. bir ikinci taktik olarak şunu deneyebilirsiniz. traxex + nerub asasin fakat traxexin oyun başı aktif oynaması gerekiyor nerubunda sürekli silenceri meşgul etmesi gerekiyor.
    ···
   tümünü göster