1. 1.
    +5 -1
    o şike olayları falan hepsi hikaye beyler kimse parayla aldığı şeyi buraya yazıp yardım etmeyi beklemez ki siz manyak mısınız amk şike olsa bizim nasıl haberimiz olcak şike adı üstünde gizli bişey?

    reservelerinizi alın anlatmaya başlıyorum 15 dkya

    - 1.si kendinize bir bütçe belirleyin yada haftalık kupon sayısı belirleyin yoksa tutmadıkça hırs yaparsınız ve çok zarar edersiniz.bu yüzden belli bir yerde tutun kendinizi. hele tek maçtan,tek golden kaçan kuponların ardından sakin olun ve yanlız olmadığınzı düşünün malesef herkes güzel paralar kaçırıyor tek maçtan.

    - 2.si kimsenin kuponuna atlamayın ne hissediyosanız o maç için onu yazın. hazır kuponlara da fazla takılmayın çünkü bu futbol ve ne olacağı belli olmuyo. takip ettiğiniz , maçını izlediğiniz takımları seçin böylece maç hakkında daha kolay yorum sahibi olabilirsiniz.

    - 3.sü iki takımdan birinde çok sakat cezalı olmadığı sürece oranlara da fazla takılmayın.ha gidip de 9.0 oranlı takımı hissediyorum diyip oynamayın paranıza yazık edersiniz olmaz demiyorum ama zor değil mi? en güzel örneği dün k.lautern - m.gladbach maçıydı. 2 nin oranı 2.0'dı gözüm kapalı oynadım çünkü takip ediyorum m.gladbachı sizde böyle yapın.

    - 4.sü 7-8 maç üst üste yenilmeyen takım elbet fire verecektir.bu takımların maçları her zaman tehlikelidir. uzak durun, örneğin dün kasımpaşa rizeye evinde yenildi, torquay evinde yenildi.

    - 5.si küme düşme hattındaki takımdan her zaman için korkun arkadaşlar. bu takımlar için her maç parlama noktasıdır. her ligde bu takımları takip edin ve gerektiğinde galibiyetlerinden sonra haftaya olan maçlarını oynayın. örneğin ipswich town. west hamı evınde 5-1 yendikten sonra arka arkaya galibiyetleri gelmeye başladı ve dün de cardifi evinde 3-0 yendi.

    - 6.sı arada sürpriz kuponlar denemek iyidir beyler.her hafta sonu normal kuponunuzun yanına bir de sürpriz ekleyin tutarsa içinizde kalmasın. 3 maç tavsiye ederim iy 1 2.y 0 7+ gibi olsun bu maçlarınız.
    ···
   tümünü göster