1. 101.
    +1
    panpa öncelikle tebrikler.. çünkü aşık olmuşsun.. piyango sana vurmuş.. şimdi iş gelmiş bileti tahsil etmeye.. anlattıklarından çok da fazla deneyimli olmadığını görüyorum.. sana kısaca bir iki hususu hatırlatayım :

    1. @88 önemli noktalar değinmiş dikkate al.
    2. Bu bir av ve avcı oyunudur doğrudur.. aslında av gibi görünen hatun kişi gerçekte avlanandır.. yaptığı sadece avcının kendini avlaması için onu motive ederek avlamasını sağlamaktır.. biraz karışık gibi oldu ama antropolojik vaziyetler gereği durum budur..
    3. aynı ortamlarda bulunacaksın.. nasıl yaparsın bilemem ama bunu yap..
    4. aynı ortamda bulunmak yetmez belli bir süre izledikten sonra elde ettiğin bilgilerle ufaktan harakete geçip teması başlatacaksın.. temas dediysek abartma.. ufaktan selamlaşma olur, okul hayatına dair kısa soru sohbetler vs olur öyle şeyler..
    5. istihbaratı es geçme.. kimdir neyin nesidir kimin fesidir sevgilisi varmı vs. bunları öğreneceksin.. aldığın bilgiler ışığında gerçekçi davranacaksın..

    son olarak sen inci hatunusun bunu sakın unutma.. şu memleketteki en süzme bin topluluğunun asil bir üyesi olarak bitirirsin sen bu işi.. muhtaç olduğun her türlü kudret özündeki inci ruhunda bol miktarda yer alıyor..

    git becer şu işi kalay yeme akşam akşam..

    dibinin notu: olur da damat paşa hazretleri huur çocuğunun önde gideni çıkar, yamuğa yatıp ağır pislik yaparsa ver bilgilerini yapalım gereğini..
    ···
   tümünü göster