1. 1.
    +10 -11
    Bakın bu başlıkta bilimsel ve çok ciddi konulara değinmicem, big bang theory, bilimsel kanıtlar, veya bilinen mucizeler vs vs sadece normal bir insanın aklının alabildiği mantıklı açıklamalar, sizin o at gözlüklü suratlarınıza aptalca gelebilir düşünemediğiniz için.

    1. Dünya'da en gelişmemiş toplumlar dinine bağlı toplumlardır, bilim, tarih, edebiyat, sanat, teknoloji anlamında örn: arap ve orta doğu ülkeleri
    2. Dünya'da milyarlarca insan varken binlerce inanış biçimi vardır madem tek bir tanrı var neden 3 tane ana din var bilgisayar oyunu değil bu restart yok game over var.
    3. Madem müslümanlık en güzel, temiz, iyi kalpli insanların inandığı din peki niye küçük kızlara tecavüz, hırsızlık, dolandırıcılık, cahillik, savaş, barbarlık bu dine inan insanlarda ?
    4. Domuz eti harammış, domuz eti çok çabuk bozulabilen bir ettir eskiden uzun süre saklayabileceğiniz deep freezeler yoktu ve zararlı olabiliyordu neyse bu sebep değil ama muhafazid koyun veya inek tüccarı olmasaydı haram olurmuydu ?
    5. Müslümanlık hoşgörü diniymiş, hanginiz müslümanlığı sonradan seçti ? hanginiz 3 ana dinin kitabını okudu hepiniz kimliğinizde yazan kadar müslümansınız.
    6. Hristiyanlar bile kabul ediliyor orjinal incilin olmadığını incilin bir çok türü vardır zamanla değişmiştir. muhafazidin ölümünden sonra yazıya dökülen kuran binlerce yıldır hiç mi değişemez aramızda bu kadar huur çocuğu varken ?

    Bunlar soru değildir cevaplamaya kalkmayın. bana katılmayanlar sadece ekgib versinde tek özgür sandığımız ortam olan inci sözlük ne hallerdeymiş görelim.

    Çok çok rica ediyorum herhangi bir küfür olmasın küfür etmek isteyen varsa pm den istedği kadar edebilir, küfür olmasın ki silinmesin.

    edit: @47 bi okuyun.
    ···
   tümünü göster