1. 51.
    0
    @44 beyler gercekten yeterli donanıma sahip olduğunu düşünmeyen cevap vermesin burda sıcıyosunuz yani. ben inanmıyoken sizin gibileri züt ediyodum adamda harbiden züt etmiş bicoğunuzu yani. istersen big bang evrenin olusumu ve evrim hakkındada sorular sorabilirsin inanan biri olarak hepsine inanıyorum mantıklı olarak acıklayabilirim kafanda soru isareti kalmasın. ama objektif yaklaş inanmam diye inat etme kafana yatarsa kararını değiştirirsin yatmazsade kimse seni zormalamz yani zaten hoşgörü dininden kasıtta bu. anlatırır ama kimse zorlanmaz.

    panpa o silahlardan irandada ayrıca iranla israil coğrafik olarak yakınlar birbirlerine. normalde amerika irana cok uzak vurması zor iran ırak gibi değil nükleer olarak amerika kadar gelişmiş durumda. ayrıca iranı vurmamalarının nedeni 1 cok güclü olması nükleer acıdan tamam iranı vursa gibicek ama iranda onları vursa gibicek risk yani. ayrıca irana olası bi saldırıda coğrafi olarak yakın olan israil yerle bir bunu garanti ederim cok yakın oldukları için israili direk vurucak iran. ee zaten israilde kac kişi yaşıyor öle bi kayıbı göze alamaz nufusu az. para kimde israilde amerikanın avrupanın ekonumisini yahudiler kontrol ediyor. bu yüzden bi bakıma israil iranın vurulmasını engelliyor. nese gibtir et bunu nerden geldik mk

    panpa hala afrikada hristiyanlık ayağına insanlar sömürülmekte sayılır yani bu dini kullanarak insanları sömürme olayının dinlerle bi alakası yoktur insanların kendi cıkarlarıdır. insanların dini kullanması dinin insanlar tarafından uyduruldunu göstermez. islam dininde insanları sömürmek böle bişey kul hakkıdır büyük günahtır. ama ne yazıkki bazı insanlar islam dinini kullanarak insanları sömürüyor ama bunun dinde yeri yoktur. sen insanların sömürülmesini dinin bi parcası gibi gösteremezsin yani.
    ···
   tümünü göster