1. 526.
    +4
    şimdi panpa, acımazsızca eleştirilerimi yapacam k.bakma. elbette en yakın arkadaşın da olsa gözün kaymış ben de böyleyim erkeklerin zaafı bu sonuçta ben burasını eleştirmeyeceğim.
    şimdii, anlattığın kadarıyla cansu huur değil ama sevgililileriyle aynı yatağa yattığında veren bir kız.
    seni yatağına kabul ettiğine göre ve ona sahip olmak istediğinde karşı koymadığına göre senin onunla birbirine tutkuyla bağlı bir çift olmak istediğini düşünmüş. E gayet de doğal. aksini düşünmen zaten mal oğlu mallık. güzelim kız sana odalık mı olmak isteyecekti zannediyorsun? erkek kafasıyla düşünme. kadınlar gibi düşün. demek ki artık ona çekici ve hoş gelmeye başlamışsın ve hoşlantı başlamış; 5 dklık bir zek için değil. madem 8 yıllık arkadaşlığını bi kenara atıp gibiştin bari arkasında durup kızı huur gibi hissettirmeseydin.
    2. sefer gittiğinde tekrar gibişmişsiniz, olabilir çünkü 2. birlikte oluşlarda yeniden yakınlaşma oldukça sık görülür. ben olsam ben de azarım ama onu sabah yannan gibi bırakıp gibtir olup gitmen gerçekten hiç hoş değil hele hele sana 8 yıl arkadaşlık etmiş birine. oldu olacak sabah ayrılırken komodinin üzerine de 100 dolar bıraksaydın?
    6 aydır da ne aramış sormuş ne bişey yapmışsın.
    ben oslam sıfatını dahi görmek istemem aq hiç kusura bakma.
    ama ben bir çıkar yol biliyorum böyle durumları çok fena çözerim bilen bilir. ancak bedavaya değil.
    ···
   tümünü göster