1. 1.
    +7 -4
    merhaba binler,
    lan klişe olacak yine ama, sözlüğün dıbına koyulmuş arkadaş. 2 sene önce tıkladığım her 3 başlığın 2sine gülüyordum. yahu bizim burda amacımız eğlenmek, taşak geçmek değil miydi? buraya farklı misyonlar yüklenmeye başlanılmış anlaşılan. 4. ve 5. nesiller sözlüğün dıbına koymasaydı da azınlık olarak kalsaydık. lan birinci nesilim tamam. bununla övünmüyorum. ki girdiğim entryler 400 değil. çünkü okumaktan daha çok zevk alıyordum. eskiden olduğu gibi eğer yaratıcı bir fikir yoksa her aklımıza geleni çoğumuz yazmıyordu. aklımızdaki çöp fikirleri buraya yazmıyordu çoğumuz, tam tersi yaratıcıysa yazıyorduk.
    misal boşaldım niye bunu kullanıyorduk. bir televizyon programında bize bir kadının mastürbatör tarzı bi laf gevelediği için bu laf çıkmıştı. burda da çok iyi bi şekilde bunun taşşağı dönmüştü. ama biliyorduk sadece dalga geçmek amacıyla bu kullanılıyordu. şimdiyse boşaldım kelimesi buralarda gerçek anlamıyla kullanılıyor. işte anlatmak istediğim konu bu aslında. kendimizle taşak geçtiğimiz konular, ciddileşti. şimdi dışardan bakan burasını mastürbatör gençlerin olduğu salakça bir site olarak görüyor. haklı mıdır? bence evet. çünkü dışardan bakıldığında gerçekten böyle bi durumla karşılaşıyoruz. lan liseli burda en büyük küfürdü. şimdilerdeyse millet, lisede aldığı notları koyuyor.
    artık buralarda takılmak için çok zorluyorum kendimi. eskiden eğlendiğim gibi eğlenmek için çok arıyorum eski tat verecek başlıkları ama bulamıyorum, bulduğumda ise umut sarıkaya tipi bi mutlulukla doluyor içim. ben şunu şöyle yapalım, şu şöyle olsun tarzı bişey demeyeceğim. daha çok, bunu bu konu altında birlikte tartışma yandaşıyım. çünkü ben sözlüğümü geri istiyorum. bunun içinde gereken ne varsa yapmak isterim. burda herhangi bir moderatör veya admine de seslenmiyorum benim muhattabım yazarlar ve benimle aynı fikirde olanlar. böyle bir mükemmel bir oluşum geri haline dönse, koşsak, zıplasak, gibsek yine eski gibişlerdeki gibi... bunu istiyorum başka bişey değil.
    ···
   tümünü göster