1. 301.
    +5
    tamam kabulleniyorum seni unutmadım senle yaşanan güzel anları kavgalarımızı bile . mutfakta nescafelerimizi hazırlarken seni korkutmalarım gülerek dönünce öpüşmelerimiz beraber kek yaparken kek hamurunu yüzüne sürmelerim bunların hiç biri çıkmıyor aklımdan .
    evleneceğim tek erkek sensin diyordun sarılıp uyuduğumuz gecelerde kollarında kendimi güvenli hissediyorum felan nasılda inanmışım boş sözlere kafamı gibeyim. seni daha çok mutlu edebilmek için arkadaşlarımdan soyutlamıştım kendimi bunun içinde kafamı gibeyim . ayrıldıktan sonra içip içip dağıtmıştım kendimi sırf bunun için beynimi aldırmayı düşündüm bir ara .
    evleneceğin tek erkek bendim hea ? yalanını gibeyim senin şimdi mutlusundur umarım kocan ve çocuğunla . gerçi mutlu olsan arayıp sormazsın arkadaşlarımıza beni.
    beter ol şöyle ol böyle ol diyemem bilirsin zaten ayrılmak istediğinde de alnından öpüp gitmiştim tek bir söz söylemeden.
    kendi düşen ağlamaz ciğeri 5 para etmez arkadaşlarının gazına geleceğine azcık konuşma fırsatı verseydin bu durum da olmazdın .

    hakkında herşeyin hayırlısı olsun . oğluna ismimi vermişsin ne diyeceğimi bilemedim .
    artık sen bir annesin benim için kaygılanma oğlunu düşün . hoşçakal
    ···
   tümünü göster