1. 26.
    +5
    sadece üniversite olarak bilinip yanlışa düşülüyor.
    özünde marmara eğitim köyü diye geçer ve ilk okulundan ünv. kampüslerine kadar her şeyi barındırır içinde.
    eğitim kısmını özetlemişler ki öğretmenlerin %60lık kısmı fena değil.
    ticari zihniyetli bi okul olduğu için dış görünüşe çok önem verip, yüzme havuzundan 6 tane halısahaya, deve kuşu ördek vs hayvanat bahçesinden, uzay gözlem kampüsüne kadar her şeyi yapmışlar ama iç yüzü öyle değilbence. köpekler okul sahibinin av köpekleri gibi duruyor, deve kuşları da yumurtasını yiyeyim diye dikmiş oraya lümpen swh. gözlem kulesi ne işe yarıyor bilmiyorum.

    allahını seven okul diye tercih etmesin amk. ama mesleki yada uygulama ağırlıklı bi bölüm seçecekseniz örn: rtv - rts - gsf tarzı. gelin derim. teknik imkanları o konuda baya iyi. kişi başına bi atölye düşer nerdeyse.

    sosyal ortamı da; bmwler mercedesler miniler ortalarda kol geziyor, kızları ccc blonde ccc ama doğru düzgün insan bulma ihtimaliniz çok az. düşünce olarak bi derinliğinizin olduğuna inanıyosanız bunu, serdar ortaçlarlar, channel marka çantalarla, rayban gözlüklerle sığlaştırın. okulun merkezinde durup her geçene "liberal" nedir diye sorsan 1000 kişiden 10 kişi bilir, o derece vizyonsuz öğrencilere sahip.

    ulaşımı taktur. istanbula dönüş 2 lira. kadıköyden 19b kalkıyo, okulun içine kadar giriyor ama otobüs sadece ilk 5-6 duraktan yolcu alabiliyor. acıbademe gelmeden anasının amı gibi yoğun olduğu için tabelayı kapatıp okula kadar durmadığı zamanlar da oluyor.

    eğer kitabi bilgilere dayalı, araştırarak öğrenilebilir akademik bi eğitim hayatı bekliyosanız tercih etmeyin amayna koyaynı. gidin devlet üniversitesine. bu okulu bitirir, dersleri verirsiniz ama pek bi taka yarayacağını zannetmiyorum.
    ···
   tümünü göster