1. 226.
    0
    mübarekler geçte olsa geldim. millet yaz tatiline girecek yakında biz daha ilk dönemi yeni bitirdik amk. şimdi istanbul a memlekete döndüm son bir hafta içinde olanları falan yazayım.

    geçen perşembe kız arkadaşım geldi o gün 2 tane bütünlemem vardı öğleden önceki büte girdim sonra kız arkadaşımın yanına gittim görüştük kampüste kafenin tekinde oturup. ayrılmak istiyormusun hâla falan diye sordu. bende hayır vazgeçtim gibisinden birşeyler dedim. benim neyim ekgib gibisinden birşeyler söyledi. ben de böyle böyle herşeyden şikayet ediyorsun çok ilgi göstermemi istiyorsun bla bla yukarıda bahsettiğim sıkıntıları dile getirdim.

    sonra ilk başta trip atar gibi iyi tamam bir daha sana hasta olduğumda söylemem dedi. bende onu kastetmediğimi sen de biliyorsun. ufak tefek şeylerde bile ölümüne şikayet etmenden sıkıldım bunaldım dedim.

    ilgi konusunda da biraz trip atar gibi konuştu. bazı konularda gayet haklıydı aslında. ondan sonra konuyu kapattık sınava girdim çıktım falan.

    bahsettiğim konularda elinden geleni yapıyor şuan. eskisi kadar mesaj atmam konusunda sıkmıyor beni, durmadan ufak tefek şeyleri şikayet edip durmuyor mesela. okula 16sında gelmişti 22sine kadar 3 kez falan görüştük. herhangi bir sıkıntı yok şimdi. eskisinden daha çok bağlandığını hisseder gibiyim.
    ···
   tümünü göster