1. 1.
    +18 -3
    artık bu şike davasının altında pislikler olduğunu düşünmeye başladım.

    iyimser bir şekilde "sadece fenerbahçenin şike yaptığını" ve bunun örgüt suçu kapsdıbına girdiğini, fenerbahçenin küme düşmesini istiyordum.

    lakin bugün gördüğümüz görüntüler, o gecenin soğuğunda it gibi titreyen ve arıza çıkarmayan, sakin sakin evine giderken saldırıya uğrayan taraftarı görünce anladım ki bu işin içinde bir bit yeniği var.

    bugün hiçbir "insan" o polisten o muameleyi görmezken (pkklı oçlar bile), fenerbahçe taraftarı polisin çok sert müdahalesiyle karşılaştı.

    ayrıca bugün asbaşkan ve şike içinde adı geçen takımların sorumluları tahliye olurken içerde sadece 3-5 fenerbahçe muhasebecisi ve aziz yıldırım kaldı.

    kafam çok karıştı beyler. bir yandan bu işin içinde bir bit yeniği olduğunu düşünüyorum ama bir yandan da bu kadar kötümser olmak istemiyorum. çünkü bunun sonundaki senaryo hiç iç açıcı değil

    eğer durum böyleyse artık fenerbahçeliler, galatasaray'a ve galatasaraylılar, fenerbahçe'ye "şike" çamuru atmayı bırakması ve tek yürek, tek bilek olması lazım. tabii eğer durum böyleyse.

    bir galatasaray fanatiği.
    ···
   tümünü göster