1. 1.
    +52 -2
    ruhu huur olanlar:

    bu tür en taktir ettiğim türdür. ciksi kendileri istedikleri için yaparlar muhabbetleri erkek gibidir ama yatakta tam bir dişi.bir nevi erkeklerin kız olsam huur olurum dediği örnektir.

    ilgi huursu olanlar:

    bu türü ıslatıp ıslatıp dövüceksin. gösteripte vermezler genelde ama elletirler öpüşürler.tek amaçları egolarını görsellikleriyle tatmin etmektir. bütün herkes onu sevsin ister. vericem vericem diyip bahane üreterek zaman kazanmaya çalışır ama vermez tek amacı sizi elinde tutmaktır. aman diyim gördüğünüz yerde polisi arayın

    ortam huursu olanlar:

    bunlar genelde paracı tiplerdir. sizin tipinize muhabbetinize pek önem vermezler sadece paranız olsun yeter onlar için. pahalı mekanlarda elit bir gece geçirdiğiniz zaman sonrasında rahatca gibebilirsiniz evinizde.bir nevi escort diyebiliriz. oldukca yaygın bir tür.

    gizli huur olanlar:

    en zor tür bu türdür. sevgili olmadan asla derler genelde ve duygusal olarak yaklaşıp sizi elde etmeye çalışırlar. ciks muhabbetine girdiğinizde oldukça tecrübesiz ve daha önce yapmadım imajı yaratmaya çalışırlar fakat tabiki de bu böyle değildir. genelde tecrübesiz erkekleri ağına düşürür duygusal yönden sömürürler. namus bekçisidirler normal hayatta fakat iç dünyaları ciks kölesidir.tek yapmanız gereken içine girmek.
    ···
   tümünü göster