1. 1.
    +19 -4
    harbi giben erkekler:

    bu türk erken yaşta ciksin güzelliğini tatmış eli ayağı düzgün kadın tabiriyle çekici halk tabiri ile ayakta giben erkek türüdür.bir nevi şeytan tüyüne sahip olan şanslı erkek türü bir şey yapmasa bile bir yerden bir kadın onun karşısına çıkar ve giber.

    güya giben erkekler:

    genelde lise ortamlarında onu gibtim bunu gibtim diye anlatan türdür. gerçekte ise gibiş yoksunu varlık. öpüştüğü kadını bile gibtim diye anlatıp arkadaşları arasında popüler olma çabası gösterir. gibtiği kadınları genelde kimse tanımaz ve ispat etmesi oldukça güçtür.

    elini giben erkekler:

    belli bir konumlandırması yoktur her an her yerde karşınıza çıkabilen mühendis görünümlü ezik tür. kendine hayatta ciksten daha iyi şeylerin olduğuna inandırmış ve pes etmiştir.bol bol ferre izler , her konuya her pozisyona hakimdir.bu kadınları kim gibiyor ya tek isyanı olur belli bir süreden sonra.

    hayallerini giben erkekler:

    tek amaçları birini gibmek olan tür. bütün kadınlara ciks niyetli yaklaşır halk tabiri ile beyin ile taşakların yer değiştirmesi ama gibemez abazan damgası vurulur ve her tanıştığını kadını cıplak ve giberken hayal eder ve hiç bir zaman pes etmez , egosu yıkılmaz.bir gün gibiceğine inanmıştır.
    ···
   tümünü göster