1. 76.
    -1
    peki bunları beklerken sen bir erkekten ne verebileceksin bu anlattıgın kişiye yani sen nesinki bunları istiyorsun. tamam kızsın burnun kalkık zatende sen neler yapabileceksin ? anlattıgın tipte bir çok insan tanıyorum gerçekten ve çoğu yakın arkadaşlarım ve bende kendimi böyle görürüm. sadece bilin diye söyledim tanısanız zaten böyle bi cümle kurmam. neyse sende o zaman şöyle bi kız olmasın ki bu erkekle ilişki yaşa:

    önce güven vermeli bir kız. kafamızda soru işareti bırakmamalı. nerde napıyo acaba diye düşündüğümüzde hiç bir kötü düşünce olmamalı. bize bağlı olmalı. bizden bazı konularda fikrimizi almalı ve hoşlanmazsak kesinlikle yapmamalı. arkamızdan iş çevirmemeli. kontrol ihtiyacı hissetmemeliyiz. bizimle eğlenmeyide bilmeli yeri geldiğinde susup ağır başlı olmayıda. zekilik konusu son derece önemli. kız dediğin zeki olucak kafası çalışacak. einstein olsun demiyoruz ama bir söylenilen yada ima edileni anlasın. erkeklerin kızları neden istediğini zaten biliyoruz bu konuda herhangi bir etki altında kalmayacak. cinsellik özel bir olaydır. kimseyi ilgilendirmez ne toplumu nede hacı hocayı. cinsellik diyince iyy iğrenç böö diyen kız gerizekalı tipik türk kızıdır maldır. kız dediğin erkeğini tatmin etmeli keza erkekde kızı. zaten bu noktada sıkıntı olmadıgı sürece çok harika zaman geçirirler. kız dediğin güzel olucak bakımlı olucak asla abartı bişey yapmayacak. maddiyattan hiç söz etmeyecek ben şahsım olarak maddiyatımı sevdiğimin önüne sererim. belki aptallık doğrudu ama asla çıkarcılık yapmam. aynı şeyleri karşıdanda beklerim.

    özet: aslında ideal insan modelini tanımlıyor gibi olsakta çogumuzum istediği bizi sevdiğini hissettiren biri olsun. birlikte hayatı öğrenelim az olan yaşam süremizi çok iyi kullanalım mutlu olalım vee cinselliğide asla unutmayın..
    ···
   tümünü göster