1. 1.
    +11 -2
    güya feminist kadın yazarlar:

    genelde açtıkları başlıklar türk erkekleri şöyle türk erkekleri böyle diyedir. feminist takılırlar ama italyan erkekleri yahut türk olmayan her hangi bir erkek için delirirler , onlar mükemmel varlıktırlar onlar için. genelde hepsi olmasa da bir çoğu geçmişte bir türk erkeği tarafında hasarlı bir şekilde bırakılmıştır. isyanları sözlük ortamında dile getirerek kendilerini iyi hissetmelerini sağlarlar.

    ego tatmini yapan kadın yazarlar:

    çicişler , panpişler tarzında erkekleri çekmek için kadın olduklarını vurgulayarak başlık açarlar. normal hayatta pek ilgi görmezler. burada ise egoları tavandır.
    hepsinin manken gibi vucudu vardır bütün erkekler peşindedirler , kendi söyledikleri yalana kendileri inanır ta ki " çıkış" tuşuna basana kadar. genelde caps paylaşırlar. başlık açtıklarında panpişlerine haber verirler ve uplatırlar. nick altları chat odası gibidir. kadın olmasının dışında açtığı ne iyi bir başlığı ne de iyi bir entrysi vardır.

    sinsi kadın yazarlar :

    sözlükte erkek gibi takılan kadın yazarlardır. oldukça sinsilerdir , fark edilmemek için saçma sapan küfürler ederler. kurdukları cümlelerde vurgu hep küfür olan kelimededir. caps veren kadınlara gıcık olurlar ve alttan alttan laf sokarlar. genelde iyi ve sevilen yazarlardır. kadın olduklarını anlayan diğer yazarlar tarafında ifşa edilmezler , saygı görürler.

    olması gereken kadın yazarlar:

    sözlükte kadın olduğunu saklamaz fakat bunun üsttün ekmekte yemeyen yazar türüdür. herkes tarafında sevilirler , iyi niyetlidirler. belli bir tarafın insanı olmazlar. tanışmak isteyen erkekleri terslemezler , istemiyorlarsa iyi bir üslup ile yol verirler. sözlükteki liselilere yardım ederler karı kız konusunda akıl verirler.
    yeri geldiğinde erkek gibi yeri geldiğinde kadın gibi konuşurlar , takdir edilesi yazarlardır.

    +1 bonus

    harun abiler:

    uzun süre kadın taklidi yapan yazarlardır normalde fakat günlük ya da sadece bir başlığa mahsus da kadın taklidi yaparlar. genelde amaçları abaza.avi ve liseli. avidir.photoshop masterlardır , ustalıkla bir kadının resminin üzerine kendi nicklerini yazıp abazanları delirtebilirler. günümüzde uzun vadeli taklit yapan kalmasa bile kısa süreli harun abi gibi atkılan 10larca yazar vardır.
    ···
   tümünü göster