1. 1.
    +1
    ayınşıtayın geldi:

    Microsoft’ un yeni işletim sistemi Windows 7’ yi yüklerken şöyle bir hata ile karşılaşabilirsiniz: “ Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Dosya bozuk veya ekgib olabilir. Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın. Hata kodu: 0x80070017 ”

    Bu hata, temel olarak Windows’ un yüklenirken kendisi için gerekli olan bir dosyayı bulamamasından kaynaklanır. Bu hatayı çözmek için birkaç şeyi denemeniz gerek.

    Birinci yolda; DVD’ ye yaktığınız ISO dosyasının hatasız olduğundan emin olun ve yakma işlemini yaparken kaliteli bir DVD (Verbatim, Maxell gibi markalar) ile güvenilirliği ispatlanmış Nero gibi bir yakma programı kullanıp, 1x gibi en düşük hızda yazdırın. Bunları yaptıktan sonra yüklemeyi tekrar baştan başlatın, eğer yine aynı hatayla karşılaşırsanız ikinci yöntemi denemeniz gerekecek. Bu yöntem biraz daha garanti. Bunun için iki DVD ye ihtiyacınız var. ISO dosyanızı yine bir (bootable şekilde olacak) DVD’ ye yazdırın (Buna Disk A diyelim). Daha sonra ISO dosyası içerisinde bulunan dosya ve klasörleri başka bir DVD’ ye DATA diski olacak şekilde yazdırın( Buna da Disk B diyelim). Disk A’ dan boot edip, Windows’ u yükleyeceğiniz disk bölümünü seçene kadar yönergeleri takip edin. Burada sonrakiyi tıklamadan disk A’ yı çıkarın ve disk B’ yi takın. Buradan sonra dosyaları düzgün bir şekilde kopyalayıp genişletmesi lazım. “Yeniden başlatılıyor..” kısmına geldiğinizde tekrar disk A’ yı takın ve yüklemeyi tamamlayın.
    ···
   tümünü göster