1. 1.
    +91 -23
    not: kullanacağım üsluba takılmayın, yermeye çalışmıyorum. hakaret etmek değil amacım. eleştiriyorum kendi çapımda. ama incide olduğumuz için de bırakın am budalası falan diyebileyim amk.
    not2: "aha kürt" diyecek panpalar için gerçekten çok üzgünüm. türküm beyler, bi sakin olun.
    not3: ergen diyecek insan evlatları için çok daha fazla üzgünüm.

    1. kadınları amlarını altın sanmaktadırlar. adım huurya çıkmasın derler, erkekleri osbire mahkum bırakırlar.

    2. erkekleri amperesttir. am budalasıdır. ayrıca kadınlarını kızlık zarı gibi gibim sonik şeyler arayarak yargılarlar.

    3. milleti, somut olarak iq'su düşük bir millettir. çoğunluğu cahildir, bu sebeple çobansız koyun sürüsü gibi hareket ederler(hemen hemen her konuda).

    4. bu milletin zütünü emperyalistlerden kurtarsan dahi bunlara yaranamazsın. yıllar sonra sana demediklerini bırakmazlar.

    5. din ayağına çok rahat kandırılır bu millet. analarını gibersin inşallah maşallahla. kimse de sana hesap sormaz, günahtır çünkü onlara göre.

    6. hoşgörü yoktur türklerde. kendisinden(çoğunluktan, çünkü bunlar koyun. bir kişinin fikri = herkesin fikri. sıfır çeşitlilik) farklı düşüneni yok etmek isterler. sonra da bunlara barbar dersen kızarlar, alınırlar, küfürü basarlar.

    7. delicesine yozlaşmışlardır. bi kısmı kendini arap çocuğu sanar, bir kısmı kendini ezelden beri müslüman sanar, daha da çok örnek mevcuttur.

    8. tarihini öğrenmek istemez bunlar, fakat tarihini biliyormuş gibi davranırlar. sağdan soldan ilk duydukları şeyi benimseyip, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olurlar. sonra da oylarını satıp ülkenin ağzına sıçarlar.

    9. unutkandırlar. yeri gelir, kurtuluş savaşı subayının başını kesen adamın torununun partisini iktidar yaparlar.

    10. kendi dillerini konuşmayı, yazmayı adam gibi bilmezler. bunu bilmeyi önemsemezler de.

    11. tembellerdir. kafaları üçkağıda çalışır, oturdukları yerden para kazanmak isterler. sonra da türk zekası diye bi şey uydururlar.

    12. her açıdan bağnazdırlar. genel bir bağnazlıktan bahsediyorum. yani her ne konuda olursa olsun gericidirler, ister bilim olsun, ister sanat olsun, ister siyaset olsun, ister spor olsun, istediğiniz konu olsun, bu adamlar geriye(ve aynı fikire) takılıp kalmıştır.

    valla daha da yazarım aslında, ilk anda aklıma gelenler bunlar.
    ···
   tümünü göster