1. 26.
    0
    @27 ben üniversite öğrencisiyim. haliyle alanım medyayı ilgilendirmiyo, benim alanım akademik. yani eğer ben akademik kariyer yapmaya çalışırken, karşıma sürekli babamın daha önceki akademik başarısı çıksaydı, artık onun oğlu olmak yerine kendim olduğumu kanıtlamak için daha büyük bi akademik başarı yapmam gerektiğini düşünürdüm, ve yapmak için elimden geleni de yapardım.

    bu kızın alanı medyayla ilgili, babası da medyatik bi insan. alanı spor olsa da basında kendinden çok bahsedilen biri. dolayısıyla bu kız, kendini kanıtlamak istiyorsa, medyada (kısa vadeli de olsa) ondan daha öne çıkacak bişey yapmalı idi. bar çıkışı sarhoş yakalanmaktansa, daha kolayı ve nispeten daha onurlusu olan sosyal medyaya kendinden bahsettirecek bi olta atmayı seçmiştir. evet benim inandığım şey tam olarak bu güzel kardeşim.

    ayrıca haklısın, ilk başta girip kaç takipçisi var diye bakmadım, neden mi ? ben takipçisi değilim, muhtemelen bugün kendisi hakkında konuşanların %90'ı da öyleç ama yazdıklarından haberimiz oldu di mi ? demek ki soyadın terimse, yazdığın sansasyonel bi twit'in hedef kitlesi sadece kayıtlı takipçilerin olmak zorunda değilmiş değil mi ?

    bir saatten fazla oldu, hâla aynı şeyi düşünüyorum.
    ···
   tümünü göster