1. 26.
    +8 -1
    beyler ara sıra teknik bilgiler vermeye çalışsamda bir değişim hikayesi anlatıyorum. çünkü dediğim gibi bence en iyi çıkarım böyle yapılır.bu illetin maalesef teorik bir çözümü olduğuna inanmıyorum

    şakirt bir çevrede büyüdükten ve öyle bir okulda okuduktan sonra tamamen farklı bir ortama girdim lisede. buna da uyum sağlayamayınca aşağılık duygusu git gide ağırlaşmaya başlar üstünüz de.öyle de oldu.bir şeyler ters gidiyordu. çevremdeki herkes benden farklı düşünüyordu farklı giyiniyordu vs.bunun yanında ailemden kazanamadığım aksine ailem tarafından benden çalınan özgüven duygusunun olmayışıyla gerçekten onların benden daha üstün olduklarını düşünmeye başladım.

    bu dönemde sınıfta size bir kere gülünmesi hayatınızı tamamen değiştirir. öyle de oldu. normalde sınıfta birisi olağan dışı bir şey derse veya yaparsa gülünür sınıfça 10 dk sonra unutulur.ama bunu siz yaptıysanız ve sınıf da güldüyse artık babanız haklıdır. anneniz size güvenmemekte haklıdır. gerçekten bir eksiğiniz vardır.bu size göre başka bir şey ama gerçekte özgüvenin ta kendisidir.
    ···
   tümünü göster