1. 51.
    +8
    mesala bir kızla konuşacaksınız ve konuşacak konu bulamadınız. aklınıza gelen ilk şeyi ama ilk şeyi söyleyin. bakın bu saçma olabilir kız o anda gerçekten sizden soğuyabilir ama bunlar aşılması gereken engeller şöyle düşünün.şu anda hata yapmamak için hiç bir şey yapmıyorsunuz ve çevrenizde kimse yok.siz hata yapmayı da göze alın ki eğer başarırsanız mutlu olacaksınız. eğer başaramassanız ise en azından şuankinden bir kaybınız olmayacak.

    insanlar sosyal fobikleri. yani benim için durum öyleydi.ben kimseyle konuşmadığım için doğru dürüst onlar da benle konuşmazlardı.

    işin teknik kısmına gelince.ben dilimi açmak ve anlatımımı kuvvetlendirmek için bol bol kitap okudum. kitap okuyun çok okuyun her konu hakkkında kitap makale ne bulursanız okuyun. belli bir kültür birikiminiz olunca görün bakın bildiğiniz bir konu hakkında muhabbet açılsın bülbül gibi şakıyacaksınız.siz konuştucak insanlar gözünüzün içine bakacak bu şekilde özgüvensizlik kaybolacak. insanlara bir şeyleri bildiğinizi yapabildiğinizi ispatlayın. onlardan üstün değilsiniz ama en az onlar kadarsınız.

    evrendeki her şeyin tek toz parçacığından meydana geldiğini bu nedenle aslında hepimizin aynı 'şey' olduğunu unutmayın.

    yolda yürürken insanlar bırakın baksınlar inanın siz takla atarak ta yürüseniz 10 dk sonra unutacaklar. muhabbet esnasında saçmalasanız 10 dk sonra unutacaklar. çünkü diğer insanların karşıdakinin düşüncelerini okuyabilme yetenkeleri çok gelişmiş değil. bırakın onun düşüncelerini tahmin etmeyi. akışına bırakın ve gerçekten ne düşündüğünü öyle görün.
    ···
   tümünü göster