1. 1.
    +1
    evet panpa ben kilo verdim, kuzen de veriyor. ilk 2-3 hafta zahmetli ama kesin sonuç. boyum 178 kilom 81 di 7-8 ay önce kilo vermeye karar verdim zütü göbeği eriteyim diye. yapman gereken şey basit. ilk 2-3 hafta çok sıkıntı çekebilirsin ama bu şekilde kilo veremezsen gel yüzüme tükür o derece yani. ıhm evet. 2-3 hafta neredeyse hiçbirşey yeme. sabah kalkınca azcık peynir ye süt iç, öğlen yemeğini çok az ye, dışarıda yiyorsan oralardan bişey yeme fast food falan, mesela ben ankaralıyım yanıma şampiyon ekmeği alırdım halk ekmek büfelerinde satılan ufak ekmeklerden. akşam da ev yemeği ne yiyeceksen atıyorum bulgur pilavı mı, 3 yemek kaşığı kadar ye sonra yat uyu. bu süre zarfında o tıka basa doldurduğun miden küçülecek 2 kaşık yemekle doyacaksın. ben denedim ölmüyosun merak etme hatta şimdi kuzenime de aynı şeyi söyledim onun da kilo problemi vardı valla 2 kaşık yemekle doyuyorum hiç açlık hissetmiyorum diyor, tişörtleri bol gelmeye başladı.

    yeme işini hallettikten sonra kendine ip atlamak için bi ip alıyosun. spor malzemeleri satan dükkanlarda 7-8 liraya alısın en fazla. sabah kalkınca hiç bişey yemeden ip atlayacaksın. vücut son aldığı besinden 10 saat sonra kandaki tüm kan şekerini kullanır ve ileride yapılacak olan faaliyetler için gereken enerji yağlardan karşılanır. akşam yemeğinden sonra sabah birşey yemediğimiz için 1 lokma bile almadan ip atlıyoruz (su serbest). sabahın 6 sında kalkıp 3 dakika ip atlar öyle okula giderdim. ilk başladığımda 50 falan atlardım. bende de ne azim varsa kargalar kahvaltısını yapmadan ip atlamaya uyanırdım. ama azim şart. neyse ilerleyen zamanlarda daha fazla atlamaya başladım artık sabahları 7-8 dk ip atlayabiliyordum arada 2-3 dk mola ile. bu da yaklaşık 500-600 e denk geliyor. şimdi bildiğiniz filmlerdeki taksörler gibi ip atlıyorum işte böyle http://www.youtube.com/watch?v=O31_Av5oY64 (tek ayak çift ayak her türlü).

    herbalifecıları duymuşsunuzdur zayıflama için karışım satarlar onu içip zayıflarsın. ben onlara gittim ücretsiz yağ ölçümü yapıyolar. vücut yağ oranım %27 falandı sanırım. 45 gün bu olayı yaptıktan sonra tekrar ölçtürdüm, 81 kilodan 67 kiloya düşmüştüm ve vücut yağ oranım da %14-15 arasında bişeydi sanırım.

    sorusu olana özelden yardımcı olmaya çalışırım bodybuilding-fitness biraz araştırdım internetten az çok bilgim var.

    özet : zayıflamak istiyosan oku yoksa özeti falan yok mk

    yaptığım şey sonucunda tekrar kiloları alacağımı söyleyenler şu an 81 kiloyum evet ama vücut yağ oranım %10 kadar düştü! yani kilo verdikten sonra protein ağırlıklı beslenip spora yazıldım kas yaptım hatta yapmaya devam ediyorum azimli olduktan sonra o verdiğiniz kiloları tak alırsınız. eskisi gibi 10 saat bilgisayar başında oturup hamur işlerini zütürürseniz o ayrı. sabahları günde 10 dk ip atlayıp cardionuzu yapın, çar çöp olmamak üzere istediğiniz gibi de beslenin yağ falan almazsınız kilo olarak. mesela ben günde 2 yumurta 200 gr pilav, 200 gr tavuk göğüs, yarım konserve ton balığı , büyük bardak süt içiyorum.

    aç kalıp kilo mu verilir diyenler, ben bunu uygularken süt, peynir yedim, tavuk eti yedim. 0 hamur işi, yağlı bişey yedim ksıacası çok protein aldım o sebeple fazla kas kaybım olmadı. evet kas da kaybettim ama vücut yağ oranımı düşürdüm diyorum amk oran düştü diyorum bunu anlayamayacak kadar mal olanlar var. vücudumdaki yağ oranı neredeyse %30 azaldı...
    ···
   tümünü göster