1. 1.
    +1
    Arkadaşlar oley.com editörlerinden Aycan Arslan'ın önderliğinde kurulmuş olan Fotoiddaa sayfası verdiği 15 kupondan 7 sinde başarı sağladı. Her ligin kendi editörleri o ligden her hafta bir banko maç seçiyor ve sakat-cezalı, teknik direktör açıklamalarına kadar ( ispanya 2.ligi, italya seri b dahil) her şeyi göz önünde bulundurarak analiz yapıyor. Bu tek maçlarda başarı oranı yüzde 80 seviyesinde.

    ayrıca isteyen herkes editörlerin yaptığı gibi sayfada tek maç analizi yapabilir ve bu analizlerinde istikrarlı olan kullanıcılara bir lig sorumluluğu verilerek gruba editör olarak alınacaktır.

    grupta editör olarak görev yapan arkadaşlar haftasonları Ntvspor Radyo'ya Aycan Arslan'ın konuğu olarak bağlanabilmekte ve analizlerini oradan duyurarak bireysel olarak da isim yapma şansına sahip olacaklardır. Yeni sezonda web sitesinin açılmasıyla birlikte sabri ugan gibi önemli isimler sayfanın rekldıbını yapacak ve site önemli bahis sitelerinden biri haline getirilecektir.
    Şu anki amaç sayfaya gereksiz insanları toplamak yerine gerçekten iddaadan anlayan ve analiz yeteneği olan arkadaşları grup bünyesine alarak avrupadaki tüm liglere birer sorumlu atamaktır.

    Özellikle gece tayfasına yazdım ki salak liseli bebeler doluşmasın.
    ···
   tümünü göster