1. 1.
    +8
    panpalar malum 1453 yılında bir tatsızlık yaşanmış karşılıklı falan. ama bizim tabi övünecek bir olayımız bu fetih. bunu tekrarlayarak seriyi 2-0 yapalım ama nasıl?

    panpalar planım şöyle, istanbulu boşaltıyoruz. 12 ay ayırabiliriz büyük çaplı bir iş çünkü. tabi ki önceliğimiz, sakarya, kocaeli, yalova gibi daha kısa mesafeli illere insanları taşımak. sonra şu siteye http://www.primeminister.gov.gr/ isimsiz mail atıcaz ve yunanlara istanbulun boş olduğu bilgisini vermiş olucaz.

    bu dangalaklar hemen istanbulun bu boşluğundan yararlanalım şeklinde bir kafa yapısıyla, gelip yerleşicekler istanbula, ama bizden kalan boşluğu doldurmak için tüm yurttaşlarını getirmek zorundalar, zira yunanistanın toplam nüfusu 11milyon civarında.

    işte tam bu sırada, daha önceden paraşütle yunanistan topraklarının üzerinde dolaşan yaklaşık 3000 civarı türk komandosu, ki havada yiyecek ve içecek temin etmek zor olacağından bunlar 20-30 gün civarında açlığa dayanabilecek iyi yetiştirilmiş adamlar olmalı, yere inip orayı alıcaklar.

    biz de , 29 mayıs 2013 tarihinde, istanbulu bir kez daha alıp, hem bu şanlı zaferi tekrarlıcaz, hem de yunanları bu sefer haliç tarafından denize dökücez.
    ···
   tümünü göster