1. 1.
    +30
    kankacı yazarlar:

    genelde msnde ve facebookta grupları vardır , sürekli iletişim halindedir. birbirlerinin başlığını uplarlar biri başlık açtığında linkini atarlar. saçma bir başlık açsalar bile 3-4 sayfaya ulaşmadan bırakmazlar. aralarından birine laf sokulduğunda intikam için plan yaparlar. birbirlerine sözlükteki hatunları paslarlar. genelde normal hayatta çok fazla arkadaşı olmayan tiplerdir ; burada kendi iç dünyalarındaki yalnızlığı sevgi çemberi kurarak genişletirler. nickaltlarına yazdırırlar , popüler bir yazar olmasa bile nick altları 10 sayfayı geçer ve bakıldıgında chat odası gibidir.

    am sevdalısı yazarlar:

    bu kısım kendi içinde 2ye ayrılır.

    *sinsi olanlar:

    sözlükte nadiren başlık açarlar yahut entry girerler. kadın yazarlara odaklı gözlem yaparlar. çevirim içi listesini yer yer kontrol edip hatun olduklarına emin olduklarına pm atıp , tanışmaya çalışırlar. genelde celebrity kadın yazarların peşine düşmezler , bilinmeyenleri ortaya çıkartırlar.

    *troll olanlar:

    genelde yalnızlığa oynayan yazarlardır. yalnızlıkla ilgili başlık açarlar yahut kadın yazarla hitaben başlık açarlar. belli bir tarzları vardır ve bundan bıkmadan usanmadan devam ederler.yer yer kimliklerini şaşırtıp düzgün entry girdikleri de görünmüştür.

    gönül vermiş yazarlar:

    bıkmadan usanmadan , giblenmeseler bile açtıkları zaman iyi bir başlık açmaya çalışırlar. güzel bir anlatım dilleri vardır. espiri kaliteleri yüksektir. hayal güçleri yüksektir. yeri geldiklerinde sayfalarca ciddi yazılar da yazarlar yeri geldiğinde am züt meme muhabbeti de yaparlar. genelde sevilen ve saygı duyulan yazarlardır. sözlük mottolarını oluşturan tayfa diyebiliriz. üçüncü nesilden sonra pek görülemeyen yazar türüdür.

    yolla panpacı yazarlar:

    sözlükteki en büyük amaçları link peşinde koşmaktır. boş yazarlardır. forum gibi kullanırlar sözlüğü. ferredan maç linkine ,iddaadan programlara kadar bir çok şeye yolla panpa derler.sol taşağı perişan eden liseli yazarların temelleridir.

    1 bonus

    tarzı olan yazarlar:

    belli bir tarz oluştururlar kendilerine.hep aynı şekil entry girip hep aynı şekil başlık açarlar. genelde hepsinin başka bir adresi vardır. hiç bir şekilde trollük yaptıklarını kimliklerini ya da orjinal nicklerini söylemezler, merak uyandırırlar. çoğu yazar onlarla tanışmak için can atar ve peşine düşer.ne kadar popüler olsalarda ifşa olmazlar , kimliklerini belli etmezler. söylentilere göre tanışmak istedikleriyle orjinal nicklerinden girip konuşuyorlarmış.

    tabiki bu türleri kendi içinde karıştırabiliriz.
    ···
   tümünü göster